2789

از بددلی و شکاکی متنفرمممممم   

❤️ به خدا گفتم :« بیا جهان 🌏 را قسمت کنیم... آسمون واسه من ابراش ☁️ مال تو....دریا مال من موجش 🌊 مال تو.... ماه مال من خورشید☀️مال تو.... »خدا خندید و گفت : « تو بندگی کن همه دنیا مال تو... من هم مال تو.............>>😍
احتمال اینکه خودش کج برع کافرهمه را ب کیش خود پندارد که بالاس ولی بیشترش اختلال روحی روانیه &nb ...

اره کافر همه را ب کیش خود پندارد واقعا درسته 

خوشبختی جوونا صلوات ☺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کمتر میشه شک بیشتر از این میاد ک هنوز طرفو باور نداره  اگر باور کنه ک تو خصوصیات اخلاقی طرف خ ...

اخه چرا ی ادم باید انقدر شکاک باشع خودش کج میره یعنی ؟زن رو دوس داره چشه ؟😥

خوشبختی جوونا صلوات ☺
😐یعنی ربطی نداره به اینکه از علاقه زن مطمن نیست یا چ میدونم خودش کج میره

نه ربطی نداره،حتی بعضیاشون خودشون اعتراف میکنن که دست خودشون نیست و میدونن که زنشون خیلی هم پاک و کاردرسته

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷

مریضین

من‌یکی‌از اقواممون عقد کرد شوهرش همینجوری بود

میگفت با زن دایی خودم حرف میزنم تو خیابون میاد داد و بیداد میکنه ک شماها دارین منو مسخره میکنید میخندید😐یا هزار تا مشکل بهم میچسبونه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

[QUOTE=120404273]مریضین من‌یکی‌از اقواممون عقد کرد شوهرش همینجوری بود میگفت با زن دایی خودم حرف میزنم تو خیابون میا ...[/QUOT

ن حساسیت ی مرد در برابر حرف زدن زن با مرد دیگه 

خوشبختی جوونا صلوات ☺
[QUOTE=120404273]مریضین من‌یکی‌از اقواممون عقد کرد شوهرش همینجوری بود میگفت با زن دایی خودم حرف میزن ...

خب اینک مثال زدم واست

چون‌ب‌همه چی شک دارن

مثل میگفت اقواممون میان خونمون مثلا میگه تو با پسر این رابطه داری ک اومده خونتون یا هزارنا انگ دیگ

تازه دختره چادری هم بود میگفت تو خیابون با ماشین تعقیبم میکرد اگه ی پسر از کنارم رد میشد یقشو میچسبید ک تو با زن من رابطه داری😐😐😑😑

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
احتمال اینکه خودش کج برع کافرهمه را ب کیش خود پندارد که بالاس ولی بیشترش اختلال روحی روانیه &nb ...

من ی دوست داشتم دیگران میخره میکرد دقیقا توهم داشت دیگرانم اونو مسخره میکنن

خوشبختی جوونا صلوات ☺
خب اینک مثال زدم واست چون‌ب‌همه چی شک دارن مثل میگفت اقواممون میان خونمون مثلا میگه تو با پسر این ...

من ی دوست داشتم دیگرانو مسخره میکرد فکر میکرد دیگرانم.اونو مسخره میکنن

خوشبختی جوونا صلوات ☺
من ی دوست داشتم دیگران میخره میکرد دقیقا توهم داشت دیگرانم اونو مسخره میکنن

ااااره دقیقااااا رفتارای افراطی هرجا دیدی تو وجود همون ادمم یه بُعد از همون رفتار هس مثلا کسی ک   شدیدن خودشو متعصب و غیرتی نشون میده تو وجودش خیانت اولین گزینس یا مثلا کسی ک از شهوت‌رانی شدیدن متنفره تو وجودش اتیشی از شهوت وجود داره و دقیقاکسی ک شدیدن مشکوک هست از خودش و رفتارای بدش خبرداره واسه همین ب دیگرانم سوظن داره