2777
2789
عنوان

جواب پاتولوژی سقط جنینم !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1836 بازدید | 21 پست
حاملگیه ناقص و یه جورایی بدخیم یا مول ناقص یا کامل که خدارو شکر جوابش منفیه نگران نباش منم تجربه کرد ...

ممنون عزیزم خدا از زبونت بشنوه 

خدا حفظشون کنه برات 😘❤️

شوهر منم عاشق دوقلوعه 😍

دعا کن منم مث شما دوقلو بیارم 😊😊

یا امّ البَنـینْ😢سالروز وفات شما تیکر میزنم تا زمانے کہ جوابمو بدے بہ حقِّ عبّـاسٺ🙏 میدونم دست رد ب سینم نمیزنے بہ حرمَٺ حُسَینٺ❤️ 🥀🥀🥀 تا حالا دیدے انگشتت رو بذارے کف دست نوزاد،چطورے محکم انگشتت رو میگیره!الـــــهے 6ماهـــــہ اَباعَبداللّه دستت رو همونجورے بگیره🙏❤️

مشکل کروموزومی نداشته بارداری بعدی یه ازمایش کامل انعقادی ایمنی بده شاید غلظت خون داشتی

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازمایش ایمنی انعقادی بده عزیزم

امروز رفتم همینو گفتم دکتره برام ننوشت هی بهونه میاورد نمیدونم چرا 

گف هزینششش بالاس دیر جوابتو میدن...و کلی چرت و پرت دیگ

یا امّ البَنـینْ😢سالروز وفات شما تیکر میزنم تا زمانے کہ جوابمو بدے بہ حقِّ عبّـاسٺ🙏 میدونم دست رد ب سینم نمیزنے بہ حرمَٺ حُسَینٺ❤️ 🥀🥀🥀 تا حالا دیدے انگشتت رو بذارے کف دست نوزاد،چطورے محکم انگشتت رو میگیره!الـــــهے 6ماهـــــہ اَباعَبداللّه دستت رو همونجورے بگیره🙏❤️
امروز رفتم همینو گفتم دکتره برام ننوشت هی بهونه میاورد نمیدونم چرا  گف هزینششش بالاس دیر جوابت ...

اره ۲۲۰۰ هست ازاد ولی بیمارستان فیروزگر ۴۰۰-۵۰۰ 

من ازمایشگاه سعید دادم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
اره ۲۲۰۰ هست ازاد ولی بیمارستان فیروزگر ۴۰۰-۵۰۰  من ازمایشگاه سعید دادم

جوابشو چن روزه بهتون داد؟