2777
2789
عنوان

مردای خردادی

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 81 پست
نمیدونم اما من دوستم همینطوری بود

یعنی چجوری مثلا یبار اره خوب بود یبار نه

✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید                               عشقت اما به غم هایش نمی ارزید                             دنیا را بردی همراهت به نابودی                                   دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسیااااااار مغرور

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
افتضاح اره بابا من خودم خردادیم  برادرشوهرمم خردادیه دهن ی فامیلو آسفالت کردیم چند شخصیتی ...

تودار هم هستن ؟

✔قلب من این چنین آسان نمیلرزید                               عشقت اما به غم هایش نمی ارزید                             دنیا را بردی همراهت به نابودی                                   دنیا غم شد مگر تو چند نفر بودی ⚠⚠⚠⚠       
😐باور میکنید اینارو

من خردادیم اینجورییم

میبینمت  دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛   آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)
شوی من خردادیست.فرزندم.من که تزکاراش سردرنمیارم.کلامرموووووزززن👻👻👻

مثلا ممکنه حرف دلش بهت نزنه 

منم خردادیم هر لحظه یه فکری داری .  تنوع طلبی ... هرچی میگن هم راسته😅

مثلا ممکنه تو دلت چیزی باشه ولی رو نکنی یا یچیز مغیره اون بگی