2777
2789
عنوان

خواهر موذی

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 36 پست
مثلا چیکار میکنه؟

انقدر زیاده که نمی دونم کدوم رو تعریف کنم؛ سر سیسمونی من شوهرم گفت به مامانت بگو سرویس چوب رو خوب بخره من باقیشو خودم می خرم ، خواهرم اینو کرد پیرهن عثمان، بعدم انقدر بد گفت پیش مامانم و اخر سرم نذاشت مامانم کادو بده به بچه ام، بعد زد و یک ماه بعد زایمان من خودش حامله شد، بعد از مامانم توقع کادو انچنانی داشت، کلی هم کلی بازی در اورد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر من یه سال عید که مادر شوهرم اینا میرن خونه مامانم عید دیدنی، مامانم میشینه کنار مهمونا که خواهرم پذیرایی کنه، مامانم می گفت وقتی آجیل و آورد مردم از خجالت دوست داشتم زار بزنم، تو ظرف فقط بادوم زمینی و تخمه کدو بوده، می‌گفت ظرف شیرینی نصفه 

وقتی شنیدم اینقد دلم شکست که حد نداشت 

😐😐😐😐همینجوری بی دلیل؟چند سالشه ؟

بی دلیل نیست، حسوده فقط همه چی رو واسه خودش می خواد، توقع داره همه برای اون کار کنن براش خرج کنن، تحویلش بگیرن، ولی خودش هیچ کاری نمی کنه

انقدر زیاده که نمی دونم کدوم رو تعریف کنم؛ سر سیسمونی من شوهرم گفت به مامانت بگو سرویس چوب رو خوب بخ ...

زیاد بهش رو نده. رسمی تر برخورد کن. نظر مامانت چیه؟

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
مسائل خصوصیتو بهش نگو سعی کن احساساتتو نسبت به روابط بین خودتوو همسرت نشون ندی درباره ی اختلاف نظر ...

خیلی دارم رو خودم کار می کنم ولی می دونم دقیقا اشتباهم همینه، میگم و اون به نفع خودش سواستفاده می کنه 

رفتار عروس با خانواده شوهر. فقط به خودش مربوطه برادر یا خواهر اصلا حق دخالت ندارن

اینم مستقیم کاری نمی کنه، جلو شوهرمم همیشه خوبه و حال خانوادشو می پرسه، کلیم شوهرمو تحویل می گیره و باهاش خوبه واسه همین شوهرم نمی فهمه 

زیاد بهش رو نده. رسمی تر برخورد کن. نظر مامانت چیه؟

باورت نمیشه من حدود ۶ ساله ازدواج کردم جز عید و تولد یا دعوتی باشه خونه هم رفت و امد نداریم، نهایت خونه مامانم همو ببینیم؛ مامانم هم زبون نداره مثل خودم ساده اس، یه بارم که از دستش شاکی بودیم و نشستیم سه تایی حرف بزنیم کلی از مامانم و من گله کرد بعد دید ما داریم حالشو می گیریم شروع کرد به گریه کردن که من حالم خوب نیست افسردگی دارم و ... 

یعنی اخر فیلمه