2777
2789
عنوان

وای کامنت یه اقایی از اقواممون تو اینستا دیدم شوکههههه شدمااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 44 پست

حتما زیر یه عملی وبادبادک نوشته ژووونز😂😂😂؟

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه خانومی رو تگ کرده بود گفت اجازه میدی برده ات بشم......و کلی حرفای زشت دیگه😣

وای😣بیچاره خانومش

دلم میخواد برم یه جایی که بودنتون تموم نشه(مامان جونم باباجونم شوهرم آبجیم داداشام)❣❤                                    خواهریا برای حل مشکلمون یه صلوات میفرستی؟"اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"(به امید حل شدنش)🤲           ۵بار بگو اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم (برای سلامتی باباجونم و مامان جونم و شوهرم و آبجیم و داداشام)خواهریا وقتتون زیاد نمیگیره بخدا🤲😔                             اینم از طرف من برای اونایی که لطف کردن امضامو انجام دادن👈(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)۶ بار براتون خوندم🤲               ممنون از اونایی که صلوات میفرستن 🤲😔❣
حتما زیر یه عملی وبادبادک نوشته ژووونز😂😂😂؟

چ مظلومی خواهر 

بدددد تر از اونو کرده  

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

وایییی تصور کن ببینه چه حالی میشه😂

اسکرین بگیر بفرست برای زنش بدونه با چ موجودی زندگی میکنه 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
بهش نمیاد

مگه به قیافه است عزیزم

اگه به این نیازش خانومش پاسخ نده خب میره سراغ یه زن دیگه 

میسترس بهشون میگن😯😯😯😯😯

عشق حقیقی‌ و‌ دوستان وفادار ،دوگنجی‌ که‌ یافتنشان‌ دشواراست
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز