2777
2789
عنوان

دوستان تا حالا با همسرتون از وسیله نقلیه عمومی استفاده کردین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 106 پست

بی احترامی نشه به دوستان با فرهنگ در بعضی از نقاط همین شهر که از دیدن دوتا زوج کنار هم خوشحالم میشن و خودشون جاشونو میدن . همونطور که خودم همیشه این کارو میکردم

بازم ممنون از همه دوستان من باید برم تو همون شهر خودم زندگی کنم کلا در همه موارد بااین فرهنگ مردم اذ ...

عزیزم هر کجای دنیا هستی خوشبخت باشی

و اینو بدون که علیرغم بحثی که کردیم ما همه متوجه شدیم تذکر گرفتن چقدر حس بدیه

منتها خیلی از قوانین واقعا بستگی به فرهنگ جامعه داره و توی این جامعه خیلی بهتره خانم ها بتونن قسمت مجزایی توی وسایل نقلیه عمومی داشته باشن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم هر کجای دنیا هستی خوشبخت باشی و اینو بدون که علیرغم بحثی که کردیم ما همه متوجه شدیم تذکر گرفت ...

موافقم و کسی نباید به حقوق خانومها بی احترامی کنه چون خانوما اذیت میشن در ضمن من از تذکر اذیت نشدم چون زندگی برام اینجا با این تذکرا عادیه و یه گوشم دره اون یکی دروازه کاری رو میکنم با شوهرم که برامون ارزو نشه برام فقط حسادت بعضیا مهم بود چون حسادت چیزیه که از لحن یا چشم ادما میشه فهمید

بنظر من خواسته ای منطقی ای هستش اما از اونطرف متاسفانه در مملکتی “ اسلامی “ زندگی می‌کنیم و مجبوریم ...

قطعا این تصویر برای شما هم باید جالب باشه 

تو مهد اروپا و موکراسی و آقایون چشم و دل سیر😊

میتونی درمورد این محافظای امنیتی بیشتر بخونی

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

نه عزیزم ما اکثرا از هواپیما استفاده میکنیم 😉🙄🌺

عزیزم دور از شوخی قانون را باید رعایت کنیم شما باید قسمت خانم ها میشستید نه اقایون . چون تعادل و قانون زیر سوال میره.

فقط خدا ❤️❤️❤️
جالبه خیلی  واقعا همینه 👌

نمیدونم چرا واقعیت‌های اروپا اصلا به چشم نمیاد و ازش به عنوان مدینه‌ی فاضله یاد می‌شه 

باره کلیپای کتک کاری رو دیدم که صرف حجاب داشتن یه خانم تو اروپا بوده با یه سرچ ساده خیلی از این کلیپا رو میشه دید

هیچ جای دنیا خوب مطلق و یا بد مطلق نیست 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
اینو باید به خانمها بگید دیگه! مردها معمولا رعایت میکنن اما خانمها بعضا رعایت نمیکنن و مردم هم معمو ...

عزیزم اگه قسمت اقایون خلوت هست و صندلی خالی به نظر من هیچ اشکالی نداره خانم ها ازش استفاده کنند چون همیشه جمعیت خانم ها بیشتر هست و مسن هم زیاد هست بینشون.

فقط خدا ❤️❤️❤️
قطعا این تصویر برای شما هم باید جالب باشه  تو مهد اروپا و موکراسی و آقایون چشم و ...

😂😂😂 عزیزم من ندید پدید نیستم و از خودم حرف نمیزنم من خودم تو همین “ مهد” ها بودم و زندگی کردم دیگه به من یاد ندید من اصلا همچین چیزی نه دیدم نه شنیدم اونور خواهشا حداقل میخواید “ ضایع “ کنید حرف های صدا  و سیما و عکس هاش رو استفاده نکنید 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
همسر من به هر دلیلی میخواد من کنارش بشینیم  اتوبوس هم کانلا خلوته اصلاااا اشکال نداره  د ...

عزیزم شما تو محیط شخصی خودتون این حق را دارید که هر جا دلتون خواست بنشینید و ... ولی وقتی وارد اجتماع میشید باید قانون را رعایت کنید و نباید به دلخواه و سلیقه شخصی خودمون عمل کنیم باید به حقوق بقیه هم احترام بزاریم و ملزم به رعایت قانون باشیم.

فقط خدا ❤️❤️❤️
😂😂😂 عزیزم من ندید پدید نیستم و از خودم حرف نمیزنم من خودم تو همین “ مهد” ها بودم و زندگی کردم دیگ ...

از نشونه‌های افرادی که مثل زدم همین لحن کلام شماست 😄😄

چه ربطی الان دقیقا به صدا و سیما داره آخه😂😂😂

از نشونه‌های افرادی که مثل زدم همین لحن کلام شماست 😄😄 چه ربطی الان دقیقا به صدا و سیما د ...

شما وقتی مدرکی جدی و یا واقعی نداری از یکجا یک مطلبی شنیدی و عکس دیدی چرا الکی و بیجا قضاوت میکنی ؟ همه جا مثل ایران داغون ما مرد ها یا بهتره بگم نر ها اینقدر عوضی و هوس باز و عقده ای نیستن 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
شما وقتی مدرکی جدی و یا واقعی نداری از یکجا یک مطلبی شنیدی و عکس دیدی چرا الکی و بیجا قضاوت میکنی ؟ ...

واقعیت این هست که من گفتم با یک سرچ ساده اونچه که مستند هست میتونید ببینید 

خود_تحقیری#  

روزتون خوش 😊

واقعیت این هست که من گفتم با یک سرچ ساده اونچه که مستند هست میتونید ببینید  خود_تحقیری# ...

بزرگسالانه_رفتار_کنیم#