2777
2789
عنوان

راسته که میگن....

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 55 پست
😂  من نمیدونم چجوری رهاش کنم یکم بیشتر توضیح بده ینی کمتر بش فکر کنم؟ اخه من عقدم خونه ایی خری ...

از ته قلبت بگو با باور قلبي بسپرش به خدا بگو خدايا بهت اعتماد دارم كه تو از از هر راهي شده پول به دست ما ميرسوني و خونه رو اماده ميكنيم عروسي ميكنيم. هر وقت تو فكر اين مساله رفتي به خودت ياداوري كن كه به خدا اعتماد داري كه تورو هدايت ميكنه

مطمين باش يه راهي جلوت سبز ميشه كه خودت تعجب ميكني فقط بايد ايمان داشته باشي

خدای مهربونم ممنونم که منو به آرزوم رسوندی. میدونم که بقیه کاراهم خودت درست میکنی واسم و هوامو داری🙏😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😔😔 خیلی قشنگ بود حتما ب حرفت عمل میکنم مرسی. برام دعا کنید

ان شاالله هرچه زودتر به خواستت برسي عزيزم

خدای مهربونم ممنونم که منو به آرزوم رسوندی. میدونم که بقیه کاراهم خودت درست میکنی واسم و هوامو داری🙏😍
نه بچه ها راهتون درست نيست بگين هه فلاني از فلان ماشين پياده شد رفتن فلان خونه ههههههههه بعد منتظ ...

😅 باور کن بعدش از فرقونم پیاده نمیشی ک بریم تو چادرمون. بیا نخندیم ما شانس نداریم از چاه میوفتیم تو چاله. یا بزعکسش درسته از چاله میوفتم تو چاه؟

با ۳۸ کیلو وزن یه عمره دارم به چاقی همه میخندم دریغ از یه کیلو افزایش وزن😞

پودر جینسینگ بخور واس من تاثیر داشت بعد ک چاق شدی کم کم کمش کن یهو ولش نکن ک برگشت کنه ب لاغریت