2777
2789
فدات عزیزم، انشااله، درکل من دوست دارم فاصله سنی بچه ها کم باشه ولی نمیدونم کار درستیه یا نه

با اطمینان کامل میگم درسته 

بزرگ کردنشون تا یه سنی به ذره سخت هست ولی از یه جایی به بعد راحتیییییییییییییی 

آرامش_مطلق#  ‍ 

_ تنهایی؟                                                        + منظورت از تنهایی چیه؟                                         _ کسی تو زندگیت هست یا تنهایی؟        + آهان! کسی تو زندگیم هست ولی تنهام... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا اینروزا همه ناباروری میگیرن ادم میترسه، اخه شبیه معما شده بود😅

بهترین فاصلا سنی ۴ ساله اصلا فکر نکن باهم بزرگ می شن من دخترم دوسالس بود می خواستم بیلرم ولی خیلی ازیت می کرد همش می پرید روشکمم وپستم یه روز شوهرم گفت اگه باردار بشی این اینکارارو بکنه بچه به فنا می ره ولی الان ۴ سالشه قربونش برم تا حالم بد می شه با لیوان اب قند بالا سرم منتظره تا باباش بهم کار می ده یا دیگران با صدای بلند حرف می زنن می گه مامانم نی نی داره براش خوب نیست گنا داره 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

چجوری سه سال صبر کردی😅 بابا برا بچت همبازی بیار

حرفش آسونه ولی بااینکه بارداری خیلی راحتی داشتم ازمسئولیت مضاعف وصبروتحمل وسروکله دوبارش میترسم وگرنه شوهرم ازدوسالگی دخترم اصرارداره اقدام کنیم

خدایا شکرت واسه تمام خوبیهای زندگیم،واسه تمام نعمتهایی که بهم دادی🤲🌺خدایا سپاسگزارم🥰
آخه بنظرم اینجوری باهم نمیسازن بچه بزرگه هم اون دوره استقلال ولجبازیشوپشت سرنذاشته

بحثه علمیه و ریشه ای! فرزنداوری خیلی بحثه مهم و حساسیه! این نظر روانشناس. مقالاتشم تو نت هست

این نیز....چرا نمیگذرد؟😕😕
بهترین فاصلا سنی ۴ ساله اصلا فکر نکن باهم بزرگ می شن من دخترم دوسالس بود می خواستم بیلرم ولی خیلی از ...

بارداری

خدایا شکرت واسه تمام خوبیهای زندگیم،واسه تمام نعمتهایی که بهم دادی🤲🌺خدایا سپاسگزارم🥰
منم موافقم ۴ سال خوبه

خیلی خوبه تابچه به دنیا بیاد می شه تقریبا ۵ کمک حال ادم می شه خیالت راحته یکی هست پیش بچه تا دشویی می خوای بری والله من سر دخترم فقط شبا شوهرم بود می رفتم دشویی برا همین سنگ کلیه گرفتم 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

[QUOTE=120297059]وااااای دارم وسوسه میشم بچم نزدیک 3سالشه دارم وسوسه میشم....الفرارررر[/QUOTE۳ سال د ...

نظرخودمم اینه دخترم 4سالش شد اقدام کنم

حرفش آسونه ولی بااینکه بارداری خیلی راحتی داشتم ازمسئولیت مضاعف وصبروتحمل وسروکله دوبارش میترسم وگرن ...

حالا من شوهرم میگه همین یکی برامون کافیه ولی من دلم میخواد دخترم همبازی داشته باشه😣

بارداری

اره عزیزم