2777
2789
عنوان

دوستان کرد سنندج

560 بازدید | 26 پست

سلام عزیزان. من میخوام زبان کردی یاد بگیرم. از چندتا کتاب و برنامه کمک گرفتم اما به درد نخوردن چون من میخوام زبان محاوره ای رو یاد بگیرم. اینکه وقتی سنندج میرم بتونم با مردم حرف بزنم. احوالپرسی کنم و حرفاشون رو بفهمم. میتونید بهم لطف کنید و هروقت که میاید نی نی سایت تو همین تاپیک چندتا کلمه با معنیشو بهم یاد بدید. دعاتون میکنم. 

اگر هم راه دیگه ای برای یادگیری من به ذهنتون میرسه لطفا" بگید. چندتا پیج اموزش کردی رو هم فالو کردم اما کلماتی که اموزش میدن رو فقط تو اخبار شنیدم نه مکالمات روزمره کوردها

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

[QUOTE=120252850]من کوردم  سنه ای نازانم بلام قسه کانیان دتوانم حالی بم

فکر کنم فرمودید سنندجی بلد نیستید. ممنون عزیزم که اومدید تاپیکم. من کردی سنندج و اطرافش رو باید یاد بگیرم عزیزم

من کرد سنندجم

و صفات رو هم دوس دارم بدونم. مثلا" چاق. لاغر. زشت. زیبا. بیشعور. کثیف. تمیز. بلند. کوتاه.... و اینکه کتابی نمیشناسید کامل یاد بده زبان محاوره کردی رو؟ پیشاپیش سپاسگزارم ازتون

و صفات رو هم دوس دارم بدونم. مثلا" چاق. لاغر. زشت. زیبا. بیشعور. کثیف. تمیز. بلند. کوتاه.... و اینکه ...

زشت =ناشرین

بلند=برز

ببین این ۲ تا فقط فرق میکنه این بیشعور چاق لاغر ......اینا لهجه اش فرق میکنه

الان اعضای صورت رو میگم 

چاوو =چشم

قژ=مو

رش =مشکی ،سیاه

برژان=مژه

برو=ابرو

لوت=دماغ 

لچ=لب

گوپ=لپ

چال گوپ=چال لپ

......‌‌‌‌‌‌............................................................

حالا اعضای بدن

سک=شکم

دس=دست

انوس =انگشت

ناخون =ناخن 

...................................

اینم از اعضای بدن ببخشید دیگه یادم نمیاد چیا هستن ولی من گفتم بعضی ها با لهجه فرق میکنه همین مثلا پا پا میشه یا ران همون ران ه فقط لهجه اش فرق میکنه