2777
2789
عنوان

خیانت یا عشق !!!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 29 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چقدر ریلکسی.با زن داییشه برگشتی بعدم چون عصبانیه میخوای طلاهات ببری.داییشم نمیدونه‌.من دیگه حرفی ندا ...

من توتایپکت قبلیامم گفتم چکارای انجام میده

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
اسکلمون کردی؟تاپیک سرکاریه؟اینطور آدمی که با زن داییشه زندگی براش مهم نیس

ببین من فھمیدم باھمن وتواون شرایط دعوام شد باھاش زدن زیرش ب داییش گفتم نمیزارع زنش دیگ بیاد

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
ببین من فھمیدم باھمن وتواون شرایط دعوام شد باھاش زدن زیرش ب داییش گفتم نمیزارع زنش دیگ بیاد

کرم از شوهرتم هست.خودش اینکارش بیخود به توشکاکه.کافر همه را به کیش خودپندارد.ولی طلاهات نبر تابلوعه گیرداده چیزی تو سرشه بی غیرت

عزیزم چه دلیلی دارع آخه تایپکت سرکاری بذارم

آخه خواهرعزیزم.بهت خیانت کرده انقدربی خانوادس اونم با زن داییش که ناموسشه.کاری به اون زن ندارم.شوهرت بی شرفه.حیف جوونیت.طلاهاتم ببری از چنگت درمیاره.عصبی هست که هست گور پدرومادرش دست پیش انداخته.واگذارشون کن به خدا.به تازه عروس دوماهه رحم نکرده 

کرم از شوهرتم هست.خودش اینکارش بیخود به توشکاکه.کافر همه را به کیش خودپندارد.ولی طلاهات نبر تابلوعه ...

ارع بخدا اون شکاکع بعد خودش اینکارا میکنھ 

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
آخه خواهرعزیزم.بهت خیانت کرده انقدربی خانوادس اونم با زن داییش که ناموسشه.کاری به اون زن ندارم.شوهرت ...

از18سالگی تاحالا فقط دارم/میجنگم با زندایش باخودش دیگ رمقی نمونده خانوادشم طرف زندایینن فک میکنن مقصرمنم من نمیتونم طلاق بگیرم 1بدلیل ابروی خانوادم2بدلیل اینکه طلاقم نمیدع

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨