2777
2789
عنوان

چه حدسی میزنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 27 پست

من بار اولی بود ک خوندم

بنظر منی ک دارم از بیرون این به این ماجرا نگاه میکنم،اینکه شما همینطور مستقل و عادی رفتار کنی و نه با پیج خودت اون پسر رو فالو کنی و نه به مادرش گرا بدی،خیلییی شمارو سنگین تر و با کلاس تر نشون میده،و برعکس اگر این کارارو کنی دقیقا جذابیتتو میاره پایین و معنی اویزون بودن میده...کار زن ناز کردنه و اونا باید دنبال شما باشن ن شما دنبال اونا.بنظرم کمتر بهش فکر کن چون اگر یک درصد اون پسر اصلا حسی ب شما نداشته باشه و نخوادت ممکنه ضربه بخوری.منم چون تجربه مشابه شمارو داشتم دقیقاا همین چیزهایی ک گفتی رو تجربه کردم دارم اینارو میگم.منم خودمو کنار نگه داشتم کاملا و بعد هم اصلا با یکی دیگه ک خیلی سر بود ازدواج ‌کردم و دیگه الان ذره ای حس به اون پسر ندارم.در کل خواستم بگم اگر قسمت هم باشین که هیچ،اگر نه هم نگران نباش میگذره و بهتر از اون در انتظارته

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه پیشنهاددارم برات.به یکی ازدوستات یا همون فامیلتون بگو که بره پیج اون آقا رو فالوکنه؛بعد ازچندروز که فالو کردش؛عکس تورو بزاره استوریش و تیگ کنه تورو و اسمتو بنویسه بگه مثلا دلتنگتم آجی؛یا نمیدونم تولدتو تبریک بگه خلاصه یه چیزی رو عکست بنویسه وتیگت کنه؛که اون اقا اون استوری رو ببینه ؛اگه واقعا دوستت داشته باشه میادو پیجت رو فالومیکنه

میبینمت  دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛   آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)

عزیزم ان شاله خیره

ولی خوب نگاه کردن و چشم تو چشم شدن دلیل بر ازدواج نیست  ،به نظرم فکرتو مشغول نکن تا یک اقدام جدی ببینی اینجوری اگه خدای نکرده اقدامی هم نشه فکرو انرژیتو الکی صرف نکردی

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...

کاری که گفتمو انجام بده؛اینجوری تو هم شخصیتت زیرسوال نمیره؛چون فکرمیکنن بیخبری 

میبینمت  دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛   آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)
یه پیشنهاددارم برات.به یکی ازدوستات یا همون فامیلتون بگو که بره پیج اون آقا رو فالوکنه؛بعد ازچندروز ...

خیلی پیشنهادت خوب بود عزیزم باید فکر کنم ببینم چجوری میشه

اما اون دخترداییم اینکارو نمیکنه .. با من صمیمی نیس اخه

البته فکر نکنم پسره هم فالو کنه چون خجالتیه ارتباطی هم با هم نداریم اخه .. شاید روش نشه

دوست عزیز تو کلت به خدا باشه حرفات و به خدا بزن واسه خدا درد و دل کن که چقدر دوس داری با اون شخص ازدواج کنی.خودت رو هم سبک نکن که تو اینستا بهش پیام بدی.اگه خدا اون شخص رو بهت نداد ممممطططططمممععععنن باش به دردت نمیخوره .به خدا اعتماد کن.

خیلی پیشنهادت خوب بود عزیزم باید فکر کنم ببینم چجوری میشه اما اون دخترداییم اینکارو نمیکنه .. با من ...

فالومیکنه شک نکن

دوست عزیزت خودت بهترین راه رو انتخاب کردی که به خدا میسپاری......

اون پسر احتمالا با کسی هست و اگر میخواستن اقدام کنن مادرش پا پیش میزاشت 

گول این نگاه و چشم تو چشم شدنارو نخور 

تو سعی کن فراموشش کنی و منتظرش نباشی اگه خواستت و اومد جلو که عالیه اگه نه دیگه فکرتو ذهنت آزاد میشه و خودتو اذیت نمیکنی .....چون قبلا به مادرش پیام دادی و تابلو بوده که از عمد این کارو کردی اگه کسی فالوش کنه و این‌کارو کنی بازم تابلو میشه