2777
2789
عنوان

میشه بیای؟😢

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام فقط دور دهنش اینجوریه؟ اگر فقط دور دهنشه احتمالا از اب دهنشه دندون آب کرده

اره فقد دور دهنش 

من مدرسه که میرفتم همیشه سرکلاس به این فکر میکردم پنکه سقفی بیفته کله کیا قطع میشه 😐😆

براش ایت الکرسی فرسادم شمام واسم دعا کنید ایشالا نینیتون خوب میشه عزیزم

🚫امضامو تا آخر بخون خیلی مهمه🚫 اول بگم که کاربری برای دوستم بود و اسم و تاپیک ها رو من انتخاب نکردم💜خداروشکر یه شغل اینترنتی و بین المللی پردرآمد دارم .خوشحالم که تونستم قدم تواین راه بزارم و الان به این رتبه بین المللی برسم و نماینده یکی از ده شرکت برتر جهانباشم💜با اینکه خیلیا میگفتن نمیتونی و موفق نمیشی و گرونه و ... ولی الان همونا آرزودارن که توی کارم راهشون بدم و باهام همکاری کنن💜هیچوقت به انرژی منفی که دیگران بهت میدن اهمیت نده ...راه خودتو برو بالاخره به هدفت میرسی💜چیزی که بهترین نباشد ارزشی ندارد💜👑
داخل بندر عباس یا شیراز میتونی ببریش فوق تخصص الرژی کودکان شیراز بهتر هست

فردا ببرم دکتر محمدی بندر 

من مدرسه که میرفتم همیشه سرکلاس به این فکر میکردم پنکه سقفی بیفته کله کیا قطع میشه 😐😆
قبلا میریخت الان خیلی کم

خب احتمالا از اون

اب دهن دختر منم میریخت اینجوری میشد

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 
براش ایت الکرسی فرسادم شمام واسم دعا کنید ایشالا نینیتون خوب میشه عزیزم

ان شالله هرچی خیره پیش بیاد 😢

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و امها و بعلها و بنیها و سرالمُستودع فیها بعدد ما احاط بهی علمُک

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
اره فقد دور دهنش 

پس احتمال زیاد از اب دهنشه. مال دندونه

دختر منم همینطوری بود

حتی اگر با لثه هاش لپ منو میگرفت ، لپ منم همینطوری میشد

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
اللهم صل علی فاطمه و ابیها و امها و بعلها و بنیها و سرالمُستودع فیها بعدد ما احاط بهی علمُک اللهم ص ...

فدات بشم ابجی😢

چکا کردی خوب شد؟

بعد اینک دندوناش در اومدن دیگ آب دهنش جم شد دیگ اونجوری نمیشد

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 
فدات بشم ابجی😢

خدا نکنه عزیزم

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین