2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باشه عزیزم ،انشالله حاجت روا باشید ،برا باردار شدنم دعا کنید فرزندی صالح و سالم تاماه دیگه بیاد تو د ...

انشاءالله.شماهم برای من دعا کن.حاجت روا بشی

خدایا شکرت نهم اسفند بهترین روز زندگیم.....
@باشکوه     عزیزم مامان شما فردا یاسین بخونن.به مامانتون بگید خیلی التماس دعا دارم.

خیالت راحت آبجی بهشون گفتم.بعدازنمازصبح میخونن🤗

حتما.همیشه دعاگوی دوستای نازنینم هستن.🌹💖😘😘

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
@11aye     @کاملیا65 @elahemilany98   @آنیتاآنیتا     عزیزان اگه ما ...

استارتر اگه گروهت تکمیل نشده منم میخونم😍

گلی جون اون گروه ختم صلوات و دعای فرج تکمیل نشد؟ اخه قرار بود از دیروز شروع بشه ولی استارترش صدام نکرد

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

باشه عزیزم ،انشالله حاجت روا باشید ،برا باردار شدنم دعا کنید فرزندی صالح و سالم تاماه دیگه بیاد تو د ...

رقیه جان ان شاءالله خدا فرزند صالح و سالم قسمتت کنه، تاپیک اینجا گذاشتم برا امروز یه جز قران مونده برا سلامتی اقا امام زمان هست شما میخونی گلم؟

چرا عزیزم شروع شده  احتمالا یادشون رفته به شما بگن

ای وای 🥺

میشه عزیزم لینک تاپیکش رو بزارید من گمش کردم

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

حتما عزیزم ، اسمت تو لیست گروه دوم هست فکر کنم امروز جبرانی دیروز رو بخونی اشکال نداشته باشه

بله گروه دومم 

آره حتما میخونم امروز 

ممنون عزیزم

استارتر اگه گروهت تکمیل نشده منم میخونم😍 گلی جون اون گروه ختم صلوات و دعای فرج تکمیل نشد؟ اخه قرار ...

سلام عزیزم ۲ اسفند شما بخون

خدایا شکرت نهم اسفند بهترین روز زندگیم.....
سلام عزیزم ۲ اسفند شما بخون

باشه عزیزم ممنون