2777
2789
ممنون خواهر خوشکلم ک خبر دادین من جایی دیگ توی این ختمم فدایه معمهربونیات بشم منننننن😍😍😍

عزیزم فقط یک شب باید بخونید.۲۸ بهمن.لطف میکنید بهم بخونید؟

خدایا شکرت نهم اسفند بهترین روز زندگیم.....
عزیزم فقط یک شب باید بخونید.۲۸ بهمن.لطف میکنید بهم بخونید؟

یعنی فقط همون یه شبه ختمش؟؟؟؟ یا هروز؟

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنم آبجی مهربونم🙏😍😍😊😘😘قبول باشه

ازتوام قبول باشه عزیزم🌹🌹🌹🌹🌹

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔
همونی که تگ کردمت.همون تاریخ بخون.من مهمونی بودم یکم تاریخا قاطی شد.همین که تگ کردم عزیزم

باشه مرسی عزیزم

میشه واسه حل مشکلم یه صلوات برام بفرستید،فرستادید لایک کنید منو ک منم واسه شما صلوات بفرستم ممنون😔 
الهی فداتشم لطف داری نفسم انرژی رو از شما گرفتم      

🌹🌹🌹🌹💖💖💖💖😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
فدای دل مهربونت بشم .یکم گرفتارم ولی تا وقت پیدا کنم حتما میام سایت .خیلی بهتون عادت کردم خیلی دوستو ...

خدانکنه آبجی مهربونم😘😘💖🌹انقدر که بامحبتی نبودت رو حس میکنم.💖💖الهی هرجاهستی شادوسلامت باشی وهمیشه روزگاربروفق مرادت باشه.الهی آمین🤲🌹💖

الهی آمین🤲🌹💖یه عکس نوشته درمورد سوره یس دارم که مطابقِ دعای زیباییِ که بادل مهربونت کردی

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
سلام دختر گلم بله خیلی با لطف خداودعاهای شما دخترهای گلم بهتر شده شکرخدا

الهی شکر🤲💖🌹😍😍😊الهی همیشه سلامت وشاد باشین.💖💖🌹🌹ازخدای مهربون میخوام تا به اندازه قدرت بیکرانش به شما وعزیزانتون شادی وسلامتی وآرامش وعشق ومحبت وثروت وخوشبختی وعزت وسعادت عنایت کنه.الهی آمین🤲💖🌹خیلیییییییی دوستون دارم😘😘😘

ممنون خواهر خوشکلم ک خبر دادین من جایی دیگ توی این ختمم فدایه معمهربونیات بشم منننننن😍😍😍

قبول باشه آبجی مهربونم🤲💖🌹😘😘😘😘

همون ی شب  میخونی عزیزم؟

نمیدونم منظور شما جیه

یعنی ختمش فقط یک شب هست یا ن 49روز باید هرشب خوند؟

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
نمیدونم منظور شما جیه یعنی ختمش فقط یک شب هست یا ن 49روز باید هرشب خوند؟

نه عزیزم یک‌شب.سهم شماس تو همون تاریخ که گقتم.البته اگه مایل باشید.تاپیک رو بخ نید متوجه میشید.

نه عزیزم یک‌شب.سهم شماس تو همون تاریخ که گقتم.البته اگه مایل باشید.تاپیک رو بخ نید متوجه میشید.

اگر فقط همون یک شب رو باید بخونم.حرفی نیست میخونم ولی نمیتونم هرشب بخونم چون ختم زیاد دارم عزیزم

اگر فقط همون یک شب رو باید بخونم.حرفی نیست میخونم ولی نمیتونم هرشب بخونم چون ختم زیاد دارم عزیزم

ن۶ همون شب فقط یادآوری بزارید یادتون نره

ن۶ همون شب فقط یادآوری بزارید یادتون نره

چشم نوبت من 28بهمنه درسته؟