خانما تو رو خدا ی مشورت بديد خيلی سردرگمم!! من عقد بودم جداشدم 5سال پيش الان ی خواستگار دارم شرايطش عاليه دوجلسه باهم حرف زديم قراره جلسه سومم برا هفته آيندست ،من در دوران عقد رابطه داشتم اما نامه بکارت دادگاه بهم داد قاصی زبانی ازپرسيد رابطه داشتی گفتم ن و ديگه پزشک قانونی نفرستاد و نامه داد بهم
لطفا اگر نظر من مخالف عقیده شماست بهم حمله نکنین. ریپلای نکنید.من فقط عقیده شخصی خودم رو مطرح کردم. جای هیچ دعوایی نیست. حوصله بحث باشما و تحمل بد لحنی یه عده تون رو اصلا ندارم. دوستتون دارم اما احترام براتون قائلم پس احترام قائل باشید. یادتون باشه شما با کلامتون فقط دارین سطح فرهنگ و ادب و شعور و تربیت خانوادگی خودتون رو میرسونین. باتشکر از همگی. راستی لایک ممنوع
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
معذرت می خوام ها ولی بهش بگو پرده من از اونهایی هست که خونریزی نداره نمی دونم یه راهه دیگه
ظاهرش مشخص میکنه
لطفا اگر نظر من مخالف عقیده شماست بهم حمله نکنین. ریپلای نکنید.من فقط عقیده شخصی خودم رو مطرح کردم. جای هیچ دعوایی نیست. حوصله بحث باشما و تحمل بد لحنی یه عده تون رو اصلا ندارم. دوستتون دارم اما احترام براتون قائلم پس احترام قائل باشید. یادتون باشه شما با کلامتون فقط دارین سطح فرهنگ و ادب و شعور و تربیت خانوادگی خودتون رو میرسونین. باتشکر از همگی. راستی لایک ممنوع
قطعا بهش بگو، هم حقشه بدونه، هم اینکه اتفاقاً اینجوری اگر آدم پخته ای باشه، بایستی با این قضیه کنار بیاد و تو رو به یه تیکه گوشت و خون رها نکنه
سوم اینکه ترمیم ضایعه اس
خدایا حالم از این فرهنگ و نگاه سطحی به رابطه جنسی اونم از نوع حلالش بهم میخوره
دوستان من اینجا یا برای سرگرمی میام یا مشورت سر مسائل جزئی، نینی سایت اتاق درمان نیست!!! خیلی از مشکلات شما که ازم اینجا میپرسید، نیاز به یه مراجعه حضوری و با کیفیت به یه روانشناس خوب داره!!! برای روانتون ارزش قائل شید!!! دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی