2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زر نزن بابا من بمیرم هم تقلب نمیکنم

چرااا😂😂بابا بچه مدرسه ای که بی تقلب نمیشع

من کل امتحانام و با تفلب و در حد ۵ دیقه خوندن ۱۹ ، ۱۸ دادم😁😎

~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~                                                       ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾
چرااا😂😂بابا بچه مدرسه ای که بی تقلب نمیشع من کل امتحانام و با تفلب و در حد ۵ دیقه خوندن ۱۹ ، ۱۸ د ...

خب تو ادم نیستی😭🤣🤣🤣🤣

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم زِ بی آبی،ولی با ذلت و خواری پی شبنم نمیگردم =")
الان ابرو شلخته مد شده

نه من اصلا نمیپسندم

خانوم باید مرتب باشه همیشه

به هر حال سلیقه اس

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
باورم نمیشه کسی تو حریم خانوادا بزرگ شده باشه و بتونه انقد وقیح و چندش حرف بزنه و ب بقیه تهمت بزنه

این خانوم تو تاپیکا قبلیمم اگه اشتباه نکنم خیلی تیکه مینداخت انگار خیلی عقده ای و کینه ای باشه ازونا که دوس دارن عقده هاشونو سره همه خالی کنن خیلی با کینه و مشمئز کننده حرف میزنه خیلی حالم بد میشه از کامنتاش 

خب تو ادم نیستی😭🤣🤣🤣🤣

فرشته ها که ادم نمیشن😂😂😂 اعتماد_به_سقف#  

~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~                                                       ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾
این خانوم تو تاپیکا قبلیمم اگه اشتباه نکنم خیلی تیکه مینداخت انگار خیلی عقده ای و کینه ای باشه ازونا ...

باور کن 3_4 بار خوندم ببینم واااقعا منظورش همینه؟؟انقد زشت و زننده تونسته حرفاشو بزنه؟؟

والا در برابر چنین ادمای پستی من ب شخصه زیاد هم سکوت رو جایز نمیبینم

فرشته ها که ادم نمیشن😂😂😂 اعتماد_به_سقف#  

زبونتم که درازه

حیف که فندق خاله توویه شکمته وگرنه لت و پارت میکردم🤣🤣🤣🤣

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم زِ بی آبی،ولی با ذلت و خواری پی شبنم نمیگردم =")
زبونتم که درازه حیف که فندق خاله توویه شکمته وگرنه لت و پارت میکردم🤣🤣🤣🤣

ارههه منم بر و بر نگات میکردم بیای من و لت و پار کنی😂😂😂