2777
2789
عنوان

سکته چشمی

| مشاهده متن کامل بحث + 9104 بازدید | 27 پست
یه چشمش تاره درد نداره مثل اینکه از داخل خونریزی کرده 

خب دیگه بخاطرهمون دیابته  روچشم اثرگذاشته وچون تحت درمان چشم پزشک نبوده فشارچشمش زده بالا  حالاشمااطلاع نداشتین دکتر همون  دیابتش بایدمیگف بهتون ازاول ک بایدهمزمان تحت نظر چشم پزشکم باشه من همه ی اینادومیدونم باباموهمون روزک مراجعه کرد واسه دیابتش دکترش بهش گف بروچشم پزشک معاینه کنه چون  مرض قندروچشم اثربدداره  

خب دیگه بخاطرهمون دیابته  روچشم اثرگذاشته وچون تحت درمان چشم پزشک نبوده فشارچشمش زده بالا   ...

خوب اخه دیابت اونجوری نداره قندش پایینه افت قند داره که قرص متفورمین میخوره قندش بالا نیست دکترم نگفته بوده بهش باید بری چشم پزشکی خودش میگه یه ماه پیش شاخه درخت رفت تو چشمش احتمال میده از اونه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بابای منم چند سال پیش چشمش سکته کرد.دیابت هم داره.ولی تزریق انجام ندادن براش.الان هم یه قسمت هایی از محدوده ی بیناییش خیلی ضعیف شده یا کلا نمیبینه.لعنت به دیابت که روی همه جا اثر میذاره‌.

پروردگارا مواظب همسر مهربونم و دوتا گل پسر قشنگم که بهترین هدیه هات واسه من هستن،باش.ممنونتم.  
تحت کنترله دکتر گفت دیابت فشار بالا یا صربه به چشم باعثش میشه

ببخشید منظورتون از فشار چیه؟ لپ تاپ هم جزو فشار محسوب میشه؟ یکم لطفا توضیحات بدید آدم اطلاعات داشته باشه

ایشالا هر دعایی در حقم میکنید صد برابرش به خودتون برگرده💚 / مذهبیم ولی نه اونطور که به فکر مردم بد نشسته باشه سعی میکنم مذهبی واقعی باشم آزارم به کسی نرسه / خوبی کردن💐 به دیگران از همه مهم تره تو هر دین الهی/ ❤ خدایا ❤ همیشه به کمک های تو امیدوارم/ خانم ها منو از دعای خیر خودتون لطفا فراموش نکنید🌸🙏/ 🌺خانم ها لطفا بیاید همدردی کنیم و به هم دلگرمی بدیم هرکسی به نوعی گرفتاری یا مشکلات داره🌺/  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم /// خانم ها لطفا تو تاپیک های دعا کردن و ختم تگم کنید. ممنون. 🌸 درضمن بیشتر تاپیک هام برای دل خودم هست نه خطاب به کاربران.  مرسی.🌺 / خدایا شکرت که چشم بد و شر و دشمن رو ازم دور میکنی، خدایا بابت نعمت ها و خوشی ها شکر❤ خدایا توکلم به خودته ❤/ من یک آدم مذهبی روشنفکرم از معمولی هم معمولی تر هستم نه اینکه خشک مذهبی باشم ولی خب اعتقاد دارم و گاهی وقتها دعا میکنم برای حاجت های خودم و گاهی هم برای حاجت های دیگران / دختر جوون فعلا مجرد هستم اومدم اینجا تا گاهی وقت ها با خانم ها حرف بزنم سرگرم بشم🙃 یا اینکه دعا کنیم در حق همدیگه💚 / بنده ی حقیر و ضعیف خدای قدرتمند و بلندمرتبه هستم

خدا شفاشون بده

ایشالا هر دعایی در حقم میکنید صد برابرش به خودتون برگرده💚 / مذهبیم ولی نه اونطور که به فکر مردم بد نشسته باشه سعی میکنم مذهبی واقعی باشم آزارم به کسی نرسه / خوبی کردن💐 به دیگران از همه مهم تره تو هر دین الهی/ ❤ خدایا ❤ همیشه به کمک های تو امیدوارم/ خانم ها منو از دعای خیر خودتون لطفا فراموش نکنید🌸🙏/ 🌺خانم ها لطفا بیاید همدردی کنیم و به هم دلگرمی بدیم هرکسی به نوعی گرفتاری یا مشکلات داره🌺/  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم /// خانم ها لطفا تو تاپیک های دعا کردن و ختم تگم کنید. ممنون. 🌸 درضمن بیشتر تاپیک هام برای دل خودم هست نه خطاب به کاربران.  مرسی.🌺 / خدایا شکرت که چشم بد و شر و دشمن رو ازم دور میکنی، خدایا بابت نعمت ها و خوشی ها شکر❤ خدایا توکلم به خودته ❤/ من یک آدم مذهبی روشنفکرم از معمولی هم معمولی تر هستم نه اینکه خشک مذهبی باشم ولی خب اعتقاد دارم و گاهی وقتها دعا میکنم برای حاجت های خودم و گاهی هم برای حاجت های دیگران / دختر جوون فعلا مجرد هستم اومدم اینجا تا گاهی وقت ها با خانم ها حرف بزنم سرگرم بشم🙃 یا اینکه دعا کنیم در حق همدیگه💚 / بنده ی حقیر و ضعیف خدای قدرتمند و بلندمرتبه هستم
ببخشید منظورتون از فشار چیه؟ لپ تاپ هم جزو فشار محسوب میشه؟ یکم لطفا توضیحات بدید آدم اطلاعات داشته ...

فشار خون دیابت صربه به چشم اسمی از لب تاپ نیاورده حالا بازم باید بپرسیم کلا بابای من زیاد پای لب تاپه ولی فکر نکنم چون خودممم تو نت خوندم درباره لب تاپ ننوشته بود 

فشار خون دیابت صربه به چشم اسمی از لب تاپ نیاورده حالا بازم باید بپرسیم کلا بابای من زیاد پای لب تاپ ...

آهان باشه مراقبش باشید در کل. ایشالا سلامتی. ببخشید پدرتون چند ساله هستن؟

خوب چرا تزریق نکردن ؟ دیگه فایده نداشته ؟

حتما فایده نداشته چون هیچی نگفتن و ما هم اطلاعی نداشتیم.

پروردگارا مواظب همسر مهربونم و دوتا گل پسر قشنگم که بهترین هدیه هات واسه من هستن،باش.ممنونتم.  
۵۷ کلا تو مردا بیشتر از زناست این موصوع و شروعشم تو سنای پدر منه

عزیزم جسارتا پدرتون خوب شدن؟

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
2790
2778
2791
2779
2792