2777
2789
عنوان

خیلی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 36 پست
شاید لک لانه گزینی باشه. من روز موعدم تا دو روز لک دیدم. فکر کردم پریود شدم. اما حامله بودم

پیش اومده که ماه قبلش روز اول اصلا خون ریزی نداشته باشم ولی روز دوم دیگه خونریزیم شروع میشد اما ایندفعه بعد از تاخیر لک دیدم میگم شاید بارداری نباشه نمیخوام امیدوار بشم اخه خیلی ناراحت میشم اگه نباشم

بی خبر از حال هم بودن چه سود ؟بر مزار مردگان خویش نالیدن چه سود ؟زنده را تا زنده است باید به فریادش رسید ورنه بر سنگ مزارش آب پاشیدن چه سود ؟گر نرفتی خانه اش تا زنده بود خانه ی صاحب عزا تاصبح خوابیدن چه سود ؟زنده را در زندگی قدرش بدان  ورنه مشکی از برای مرده پوشیدن چه سود ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم باردار بودم لکه بینی داشتم ک طبیعیه..ازمایش خون؟!چند روز بعد عقب افتادن هم میشه آزمایش داد

من بعد از ۵روز آزمایش خون رو دادم منفی بود گفت هفته ی بعد تو خونه تست بگیر شاید باردار باشی ولی خونت میگه نیستی

بی خبر از حال هم بودن چه سود ؟بر مزار مردگان خویش نالیدن چه سود ؟زنده را تا زنده است باید به فریادش رسید ورنه بر سنگ مزارش آب پاشیدن چه سود ؟گر نرفتی خانه اش تا زنده بود خانه ی صاحب عزا تاصبح خوابیدن چه سود ؟زنده را در زندگی قدرش بدان  ورنه مشکی از برای مرده پوشیدن چه سود ؟
من میگم صبر کن ...شاید جوااب آزمایش اشتباه باشه!

امکان نداره اشتباه باشه ۸ساعت فقط تو اورژانس نگهم داشتن‌.من پارسال هم باردار شده بودم ولی نمیدونستم ۳هفته بود بعد موقع نزدیکی لک دیدم و تست گرفتم ک جواب مثبت بود بعد که رفتم بیمارستان گفت داری سقط میکنی 

وقتی به زن حامله ترمادول میدن نعشه بشه بجای اینکه دردشو تسکین کنن چ انتظاری داری عزیزم الان بحث من د ...

کجا زندگی میکنی

آزاد شدم من..... خوشحالم ننه انشالله آزادی قسمت همه. تعلیق کاربری بودم به لطف دوستای خوبم دختر بهار و سطل سحر آمیز برگشتم پیشتون😍🤩
من بعد از ۵روز آزمایش خون رو دادم منفی بود گفت هفته ی بعد تو خونه تست بگیر شاید باردار باشی ولی خونت ...

جمله آخرت متوجه نشدم..کاش ایران بودی حداقل آزمایش برات درست میگرفتن..صبر کن امیدت ب خدا🙏🙏🙏 برات دعا میکنم حرم حضرت معصومه

دوست داشتی واس حال دلم صلوات بفرس❤
یعنی واقعا احتمال داره باردار باشم بعد از لکه بینی تو نت سرچ کردم نوشته بودن بعد از دو هفته از عقب ا ...

با اینهمه تاخیر باید بتات بالا میبود حتی خارج رحم بازم بتا داره عصبی نبودی؟یا دارویی نخوردی؟

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
کجا زندگی میکنی

امریکا

جمله آخرت متوجه نشدم..کاش ایران بودی حداقل آزمایش برات درست میگرفتن..صبر کن امیدت ب خدا🙏🙏🙏 برات د ...

مرسی عزیزدلم اتفاقا الان بیشترین چیزی که نیاز دارم دعا هستش فدات جمله ی آخرم هم این بود ک دکتر گفت آزمایش خون ک گرفتم ازت منفی بود ولی میخوای یه هفته بعد باز امتحان کن

امریکا

انشاالله قسمت هرکی دوس داره بشه بیاییم اونجا 

آزاد شدم من..... خوشحالم ننه انشالله آزادی قسمت همه. تعلیق کاربری بودم به لطف دوستای خوبم دختر بهار و سطل سحر آمیز برگشتم پیشتون😍🤩
با اینهمه تاخیر باید بتات بالا میبود حتی خارج رحم بازم بتا داره عصبی نبودی؟یا دارویی نخوردی؟

چرا ناراحتم خیلی بخاطر یه سری مسائل کلی ناراحت و عصبی شدم و مدام گریه میکردم ک اونم فکر کردم بخاطر پریودیمه حساس شدم معمولا عصبی و حساس میشم و زیاد گریه میکنم 

یه آزمایش بتا بده

همون ازمایش خونه دیگه دادم منفی بود