2777
2789
عنوان

با تجربه ها کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 28 پست

ینی میگین واسه مشروب عادی باشم نمیگه بهم که خوردم میگه سه ماهی یه بار یا عروسی چیزی بخورم بعد من خودم از بوش میفهمم نمیگه خوردم

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗
نمازو مشروب ؟مثل اینکه یه دلش نینواس یه دلش سواحل انتالیا 

😂😂والا همینه که میگی انگاری روزه اشو با عرق سگی واکنه اینم اینجوریه 

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این نمیدونم چه کوفتی میخوره ینی ولش کنم به امان خدا اگه خورد هیچکار نکنم دیشب خورد به روش نیاوردم ولی خونه مامانش یواشکی اخم میکردم بهش 

ینی میگین واسه مشروب عادی باشم نمیگه بهم که خوردم میگه سه ماهی یه بار یا عروسی چیزی بخورم بعد من خود ...

ویتی ازبوش متوجه خوردنش میشی بازبون خوش بگوکه عزیزم اگه مشروب میخوری به من بگومخالفتی باخوردنت ندارم امااینکه به من نمیگی یادروغ میگی انگارمنومحرم خودت نمیدونی ومن ازاین بیشترناراحت میشم تامشروب خوردنت.اگه من میگم کمتربخوربه خاطرسلامتیه خودته دوستدارم حالا حالاهاسایت روی سرم باشه.

ویتی ازبوش متوجه خوردنش میشی بازبون خوش بگوکه عزیزم اگه مشروب میخوری به من بگومخالفتی باخوردنت ندارم ...

آها پس بگم بهش ولی بازبون بازی 

ویتی ازبوش متوجه خوردنش میشی بازبون خوش بگوکه عزیزم اگه مشروب میخوری به من بگومخالفتی باخوردنت ندارم ...

بدبختی من متولد هشتادم اون 68دوازده سال بزرگتره بحساب خودش تجربه داره احتیاج نیست من بترسم و نگرانش بشم

هوووف دعا کنید زودتر منم مادر بشم اینم آدم بشه

نه گیر نمیدم بهش خودش هم میگه آزادی که اون داره مجرداش ندارن کلا نمیگم زرو نرو ولی میپرسم کجا بری در ...

میدونم میگم یعنی کسی هست بخاطر این موضوع بگه طلاق؟انقدر مشکلات بزرگ هست اینا چیزی نیست

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...
میدونم میگم یعنی کسی هست بخاطر این موضوع بگه طلاق؟انقدر مشکلات بزرگ هست اینا چیزی نیست

واقعا هم

دیشبم که اومد خونه بوی سیگارو عرق میداد بهش گفتم دوستت ندارم و تا دست از کارات برنداری همینطوریه بعد نصف شب خواب بودم هی بغلم می‌کرد و بوسم می‌کرد یکم که هوشیار شدم ولی بیدار نه تا دهنشو می‌آورد جلو صورتمو اونوری میکردم که بدم میاد از بوش بعد که خیلی این رو اونر زدم پشتشو کرد خوایید منم که خواب بودم پشتمو کردم در کل پشت بهش میخوابم اکثرا عادت کردم نمیدونم چیکار کنم ولی حس میکنم یه کوچولو میترسه که دوسش نداشته باشم

چجوری باید باهاش رفتار کنم به نظرتون دیشب میگه من 7ودم میدونم چی خوبه چی بد سیگاری نیستم چند ماه یه باره بهش گفتم هنوز از اون باری که جلو خودم کشیدی یه هفته نگذشته یه جوری شد از دوستاش بدم میاد هم محله ای آن آدمای بدی نیستن ولی عرق خورن و بعضی هاشون سیگاری ان