بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه فکرتون با یه چیزی هر لحظه وهرثانیه درگیر باشه واذیت بشین ینی همون وسواس فکری چجوری از بینش میبر ...
بستگی داره چی باشه
آموختم که خداعشق است و عشق تنها خداست، آموختم که وقتی ناامید میشوم، خدابا تمام عظمتش عاشقانه انتظار میکشد تا دوباره به رحمتش امیدوار شوم؛ آموختم اگر تاکنون به آنچه خواستم نرسیدم خدابرایم بهترینش را در نظر گرفته است.خدایا من در کلبه ی حقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری... من چون تویی دارم و تو چون خود نداری... یارا در آن سوی پل تنهایی تنها تورا دارم💖 ای محرم اسرار برایت بارها گریستم و تو شادی را با قاصدک ها برایم فرستادی💖 " آرزو کردم " و تو نیازم را برآورده کردی 💖خدایا ای الرحمن الراحمین، ای معبود، ای هستی بخش، ای آگاه به اسرار قلوب...تو خود واقفی بر اعمال و رفتارو کردارو نیات ما...تو خود میدانی در دلهای ما چه میگذرد ( که آلوده به هوس شده یا غرق در حسی پاک و بی آلایش از جنس خودت ) ای معبود من، ای پناه بخش قلب های بی پناه...می سپارم به خودت آنچه را که برآن واقفی و آگاهی مطلق داری...پناه قلب بی پناه بی آلایشم باش...
نمیدونم من یکیو میشناسم که همینجوریه ولی نمیدونم طرف واقعا همونقدری که نشون میده خوبه یا داره تظاهر میکنه
یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
عزیزم سعی نکن یهو با پسری دوست بشی بعد انتظار داشته باشی عاشقت شه بگیرتت ازاینا وجود نداره😐اینی هم که میگی احتمال هشتاد درصد ننش براش زن میگیره😐ولی خب هس خیلی خیلی کم تو شهرای بزرگ ک پیدا کردنش سخته😐😑😂
اینکه دوست داشتنیم تقصیر من نیست خوش شانسیه توئه 😎 یک جذاب مغرور آزاد، از اونا که تیپهای سنگین و خاصی میزنن 👔ادکلن خاص،سوار ماشین مشکیشون میشن و ساعت 1 شب به بعد تنها تو خیابونا رانندگی میکنن 🚗 در حالی که یه آهنگ خاصو 100 بار گوش میکنن، همونایی که تنها کافه و رستوران میرن... شبا تنهایی قدم می زنن، از دورکه نگاشون میکنی ابروهاشون گره خورده تو هم... همش فکر میکنن، ولی وقتی نزدیک میری و باهاشون صحبت میکنی با نگاه و آرامش خاصی باهات حرف میزنن ! ازاونا که بهترین آدما برا درد و دلن، همونایی که راجبه همه چیز اطلاعات دارن و نگفته میفهمن، از اون جذابایی که خیلی سخت اعتماد میکنن ! اگه بهشون دروغ بگی ، سعی نمیکنن ثابت کنن و مچ بگیرن، بلکه...یه لبخند کوچیک با چشای خمار میزنن و آروم پا میشن و میرن...