2777
2789
عنوان

بچم دختره

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 37 پست
عزیزم 😍 خدا برات حفظش کنه .عیب نداره یکم دیگه عادت میکنه ‌خودت براش کم نذار قران و دعا و شعر بخون ب ...

خیلی خوردیم.چیزای گرم همش بهش دادم.ولی نشد.حتما خدا نمیخواست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پس چون تو ذوقش خورده اینجورشده

بهش زمان بدع

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

اولشه شوکه شده کم کم عادت میکنه باز،قربون صدقه میره

دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون

عزیزم ب این چیزانیست بایدخداخودش بده.

خداک حسودی بنده هاشونمیکنه ک خودش صلاح بدونه میده

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
عزیزم 😍 خدا برات حفظش کنه .عیب نداره یکم دیگه عادت میکنه ‌خودت براش کم نذار قران و دعا و شعر بخون ب ...

واقعا اینا تاثیر گذاره؟؟؟؟ چون شوهر منم بچهههه پسر خیلی دوس داره و میخوایم اقدام کنیم

تا خدای بنده نواز هست به خلقش چه نیاز؟؟؟!! میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم  

من خودم عاشق پسر بچه هام ، خودمم پسر دارم ولی اگه بچم دخترم‌ میشد هیییییچ مشکلی نداشتم ، آخه آدم از جنسیت بچش هم ناراحت میشه ؟؟؟ به نظرم قشنگ بشین باهاش صحبت کن نذار این حسش ادامه پیدا کنه ، تورو هم تحت تاثیر قرار میده ، بگو ناشکری نکنه و مهم سلامتشه و اینکه خدا بهتر از هر کسی صلاح بنده هاشو میدونه ، آخه با خواست خدا هم مگه میشه مشکل داشت ؟

تو چرا ؟

منم شوهر بچه پسر خیلی دوس داره بی نهایت چون تک پسره الان یک‌ماهه رژیم‌گرفتیم میخوایم اقدام کنیم خیلی میترسم

من کاملا از رفتارش میفهمم.از وقتی از سونو اومدم یبارم دس به شکمم نزده.اصلا انگار وجود نداره بچه.قبلا نمیزاشت پاشم هی میگفت بشین برام خوراکی میگزفت الان هیچی اصلا انگار باردار نیستم به رو خودش نمیارع با اینکه استراحت نیمه مطلقم

واقعا اینا تاثیر گذاره؟؟؟؟ چون شوهر منم بچهههه پسر خیلی دوس داره و میخوایم اقدام کنیم

رژیم که میگیرن صد در صد که تاثیر داره ولی خیلی دیدمم نشده . ولی من دوتا از دوستام همسراشون عرق کاسنی خوردن پسر شد بچشون . من و خواهرمم عرق رازیانه خوردیم بچمون دخمل شد

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
رژیم که میگیرن صد در صد که تاثیر داره ولی خیلی دیدمم نشده . ولی من دوتا از دوستام همسراشون عرق کاسنی ...

چه خوب منم شوهرم غرق کاستی میخوره