2777
2789
عيبى نداره حق منم خورده😬😬

حق همتون رو من خوردم😄

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😀انگار سلیمانی داره میگه عکس لباس عروست نصفست خدایی خنده داره دیگه

😐😐😐😐

خاص بودن بی فایدسـت خـاصـیتـ داشـته باشـین😏ازصدای گذرآبـ چنان فهمیـدم تندترازآبـ روان عمـرگران میگذرد زندگی را نفسی ست.ارزش غــم خوردن نـیسـت..آنقدرسیـربخند تاکه ندانی غم چیست😶
چقدر می می داره خوشبحالش😢😢حق منو این خورده

بياببر بچسبون به خودت😂😂😂

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
شرقیا کیا میشن😏

ماها، هندیا، ترکها، عربها، البته یه بخش از افریقا و امریکای لاتینم مثل ماهان

قشنگ تو اینستا فیلمها و کلیپاشونو میبینی بااینکه کلی خرج کردن زمین تااسمون با عروسیه خادجیا که خرجیم نکرده فرق داره

انگار پول هدردادنه

وزنم در اول پاییز نود و هشت: ۸۵ کیلو 💖 وزن الانم: ۷۷کیلو 💛 وزنم در تحویل سال نود و نه: ۷۳ کیلو 💜 وزنم در تولد سی و پنج سالگیم: ۶۳ کیلو 💚
خیلیییی ناناسه😍😍من عید عروسیمه ان شاء الله  کدوم شهری؟ چند؟ کرایه یا خرید؟

من تهرانم عزيزم من دقيقا مثل همينو ٧٠٠ كرايه كردم 

همه چى رو به خدا بسپار ❤️بهت قول ميدم خدا دوست داره
چقدر می می داره خوشبحالش😢😢حق منو این خورده

می می 😂

بخند😐۔۔بخند😬۔۔بخند🤪۔۔بخند😁۔۔بخند😄۔بخند😅۔بخند😀۔بخند😆۔۔بخند😂۔۔۔🤣🤣🤣🤣🤣🤣۔۔😑۔۔فقط بخندین و شاد باشین😉۔۔ھمین🌹
کاش میشدددد😂😂😂

من کوچيکشودوس دارم متاسفانه...

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)