2777
2789
اینا دلیل عشق نیس  نشانه های عشقه اینا ک تنها ک صدسال قطعی نیستن نظر بود

حرفت درسته ولی بعضا یک دختر ویا پسر شخصی رو برای درودل ندارد ویا به کسی اعتماد کافی برای درودل ندارد وتمام مواردی که شما میگویید رو به عنوان درودل با شخصی از جنس مخالف بیان کند

یک سوال جدی این هست که فرق دوست داشتن معمولی وعشق چی هست؟ اگر جواب این سوال پیدا بشه فکر کنم جواب شم ...

فکر کنم عشق یعنی هیجان اولش که چشات بدیاشو ضعفاشو نمیبینه

دوست داشتن ینی اونو با ضعفاشو بدیاش قبول کردی و دوستش داری

🤔🤔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرفت درسته ولی بعضا یک دختر ویا پسر شخصی رو برای درودل ندارد ویا به کسی اعتماد کافی برای درودل ندارد ...

خب تفاوتش اینجاس ک فوری به خانوادش میگ

معرفیت میکنه و به اینده روشن فکر میکنه

بیچاره😢فکر کنم از ترسش نگه به کسی

من عاشق دوست داداشمم تنها چیزی ک به نظرم مشکوکه اینه که زیادی دور و بر داداشم و خانوادم میپره و کار براشون انجام میده اتفاقی از داداشم شنیدم که چند باری دعوتمون کرده خونشون داداشم رد کرده

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را♥️
من عاشق دوست داداشمم تنها چیزی ک به نظرم مشکوکه اینه که زیادی دور و بر داداشم و خانوادم میپره و کار ...

یکی از دوستای من این اتفاق براش افتاده بود پسره دوسال چیزی‌ نگفته بود بعد دوسال خواستگاری کرده یه کتک حسابیم از داداشه خورده بود🙁ولی رفتاراش اینطوری بوده که گفتی

یکی از دوستای من این اتفاق براش افتاده بود پسره دوسال چیزی‌ نگفته بود بعد دوسال خواستگاری کرده یه کت ...

من هر دفعه ک ناامید میشم یه حسی ته قلبم میگه که بهش میرسم نمیدونم چرا

البته الان یک چیزی به ذهنم رسید اگر کسی عاشق کسی باشد احتمالا تو جمع به دفعات بیشتر به اون فرد توجه میکند واین اتفاق نه یکبار بلکه بارها می افتد البته این هم به تنهایی دلیل نمیشه تا خود شخص نگه قطعی نمیشه گفت

خب تفاوتش اینجاس ک فوری به خانوادش میگ معرفیت میکنه و به اینده روشن فکر میکنه

اشتباه نکن دوست پسر منم با هرکی دوست میشد میرفت سریع به خونواده اش میگفت به طرفم میگفت میخواد بگیرتش ولی اصلا قصدش ازدواج نبود

سلام آخه مطمئن هستید اون هم همین احساس رو به شما دارد؟

من چیزی بهش نگفتم فقط یه رفتارایی میکنه شک کردم کارخاصی نکرده حس درونیم بهم میگه بهش میرسم