2777
2789
من باردارم مواد اپیلاسیون ضرر نداره برام

فکر نکنم باز از دکترت بپرس 

ولی اگه خواستی کار کنی با مواد خشابی کار کن هم قیمت موادش هم دستگاش کمتره و راحت تره جنسشم بهتره

مژه معمولا ۱ تا ۲ ساعت زمان میبره  اپلاسیون نهایتا ۱ ساعت کل بدن  هزینه های اپلاسیون کمت ...

منم خودم از لحاظ مالی مشکل دارم.بخاطر همین لاینای دیگ آرایشگری نمیتونم برم پولش خیلی ندارم.گفتم با اپیلاسیون شروع کنم.تا پول در بیارم بعد برم مژه با تتو هم یاد بگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳ تا ۷ هفته بستگی به رشد مژه هاتون و نوع چسب داره 

ممنون شنیده بودم ۳ماه میمونه

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜
یه سوال واقعا بعد کاشت مژه های خود شخص در هر صورت میریزه یا بستگی به مواد داره

نه عزیزم

البته بستگی به کار مژه کار داره 

اگ از ریمور های خوب استفاده کنه بدون دردسر مژه ها از مژه هاتون جدا میشه بدون اسیب 

و اینم هست اگ مژه ها سنگین باشن باعث میشن مژها هاتون ضعیف شن

نه عزیزم البته بستگی به کار مژه کار داره  اگ از ریمور های خوب استفاده کنه بدون دردسر مژه ها ا ...

ممنون کارتون پر رونق

بنظرم تل و اینستا گروه درس کنید و بگین ممبر اضافه کننو با قدعه کشی به بیشترین اضافه کننده جایزه بدین مثلا کاشت نیم بها یا مجانی اینجوری کارتون زود میگیره

چی من نفهمیدم چی گفتی

اگه تل گرام گروه بزنی و مسابقه بذاری که هر کس تعداد افراد زیادی به گروه اضافه کنه براش مژه میذاری اینجوری افراد زیادی تو گروه هستن و مشتری زیادی خواهد داشت