2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مروری بر هفته دارین؟😁

😂😂

نه والله مرور از دیروز همش پای گازم دخترم سرما یه چیز جدید میزارم بلکه بخوره دو تا قاشق

فروش لوازم آرایش و بهداشتی کیفیت عالی و قیمت عمده
لوبیا که خوبه

نمیخوره نه لوبیا میخوره نه آش از بادمجون بدش میاد دقیقا غذاهایی که من دوست دارم منم برا خودم درست میکنم معمولا برا اون یه چیز دیگه میزارم ولی امشب دیگه خسته بودم از صبح کلی کارای خونه رو انجام دادم دیگه چیزی نزاشتم

این نیز بگذرد...                                   

پیراشکی و آش 

"- تلخه... "                                                        +"چی؟"                                                          "لبخندت!"                                                              +"از کی تا حالا لبخندای منو مزه مزه میکنی!؟"               -"از وقتی که نتونستم نسبت به انحنای لبات بی تفاوت باشم."
خخخخ نوش جون🌸.تا حالا کلم پلو درست نکردم.حقیقتا بلد نیستم

خیلی خوشمزس یبار امتحان کن ما این م لی درست میکنیم کلم رو خورد میکنیم بعد پیاز داغ درست میکنیم یکم که طلایی شد گوشت رو میریزیم یه تفت که دادیم کلم خورد شده رو میریزیم حسابی باید تفتش بدی انقد که رنگ کلم ها طلایی بشه بعدم رب میزنی با یکم دارچین و زیره و لابلای برنج دم میکنی

این نیز بگذرد...                                   
خخخخ نوش جون🌸.تا حالا کلم پلو درست نکردم.حقیقتا بلد نیستم

عزیزم سخت نیست موادش میدونی چیا هست؟اماده کن کلم رو سرخ کن و گوشت هم جدا سرخ کن و با سبزی همشو یکم تفت بده از سبزی تر هم استفاده کن خوشمزه تر میشه برنجت هم که ابکشی کردی یکم بریز تو قابلمه اون موادو یکم بریز وسطش همینجوری با برنج و مواد تموم بشه 

البته منم خودم درست نکردم تا حالا مامانم اینجوری درست میکنه منم یاد گرفتم😂