2777
2789
عنوان

خانم های یزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 5389 بازدید | 32 پست
همه که مثل هم نیستند شاید به پست شما ادم ناجوری خورده

اخه یکی دوتا سه تا چهارتا پنج تا شش تا هفت تا هشت تا نه تا ده تا صدتا میگه اره ولی هرروز شاهدیم

✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در حال درمانم تا الان خوبه که. دکتر ناصر دشتی هم میگن خوبه

ایشاا.... بهتر باشین دکتر دشتی برای من زیاد فایده نداشت داروهاش

میشه برای اینکه سلامتیم رو به دست بیارم برام صلوات بفرستید التماس دعا🙏
ایشاا.... بهتر باشین دکتر دشتی برای من زیاد فایده نداشت داروهاش

چه دارویی داد؟

حتماااااااا بخونین👇❤💚💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
خب بگو

اخه بخام همه چیو بگم ب یزدیای اینجا برمیخوره...البته ک همه جا خوبو بد داره گلم...ببین شوهرم یزدیه ولی لنگشو من نتونستم هنوز توتهران پیدا کنم.ولی خانوادشو فامیلشو بخام بگم خصوصصیاتشونو دیوونه میشی...اگ تهرانی هستی اونجا زیاد نمیتونی تیپ بزنی.و اینکه همه هم مذهبی نیستن اونجا اصلا.اصلا زنا تنها بیرون نمیرن.یکمم افسردس شهرش.ینی اصلا اینجورنیس خانوما باهم برن بیرونو...ی مغازه میخان برن شوهراشونم باید دنبالشون باشه.هوا تاریک شه دیگ تنها جرات نمیکنی بری بیرون.خدایی نکرده تو کوچه ای چیزی خفتت کنن هیچکس نیس نجاتت بده چون هیچکس بیرون نیس.خیلی هم اهل چشمو هم چشمی هستن.ینی خون خودشونو خانوادشو میکنن تو شیشه تا از یکی دیگ کم‌نیارن...

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭
سرترالین

چند وقت خوردی؟من یه ماهه آسنترا میخورم خوبه

حتماااااااا بخونین👇❤💚💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
اخه بخام همه چیو بگم ب یزدیای اینجا برمیخوره...البته ک همه جا خوبو بد داره گلم...ببین شوهرم یزدیه ول ...

تقریبا درست گفتی

وااای🤦‍♀️ تازه کل جهازم دختر میده گفتن چیزی

بله عزیزم همرو دختر باید بده.اگرم کم باشه همه پشتت حرف میزنن.تازه باید تو تالار بری دست مادرشوهرو ببوسی بهش انگشتر طلا تقدیم کنی ک افتخار داده اومده گرفتت.انگار ترشیده بودی مثلا.ماک اینکارو نکردیم آشوبی ب پا شد.

چند وقت خوردی؟من یه ماهه آسنترا میخورم خوبه

من یه چند روزی خوردم که اینقدر حالم بد شد گذاشتم کنار واسه من بد بوده ولی یکی از اقوام که رفته بودن پیششون خیلی تعریف کردند 

من یه چند روزی خوردم که اینقدر حالم بد شد گذاشتم کنار واسه من بد بوده ولی یکی از اقوام که رفته بودن ...

وا عادی بوده نباید کنار میزاشتی.

آسنترا و سرترالین یکیه جفتش.

من دو هفته اول که میخوردم همش گریه میکردم عادیه باید یه ماه بگذره تا خوب بشی.دوباره شروع کن بخور

بله عزیزم همرو دختر باید بده.اگرم کم باشه همه پشتت حرف میزنن.تازه باید تو تالار بری دست مادرشوهرو بب ...

جهاز رو درست میگین رسم خیلی بدیه ولی رسم دستبوسی مادر شوهر 😶 رو ما نداریم توی فامیل واقواممون شاید فامیل همسر شما این مراسمات رو رسم کردند 

وا عادی بوده نباید کنار میزاشتی. آسنترا و سرترالین یکیه جفتش. من دو هفته اول که میخوردم همش گریه م ...

باشه مرسی💝

جهاز رو درست میگین رسم خیلی بدیه ولی رسم دستبوسی مادر شوهر 😶 رو ما نداریم توی فامیل واقواممون شاید ...

ن دست بوسیو ک اغرار کردم😁ولی خانواده عروس توتالار باید ب مادر شوهر انگشتر بده.البته اقوام ما.