2777
2789
عنوان

ولخرجی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 32 پست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

عزیزم آخه چرا هر چیز فیک بوده خریدی؟  انگار پولاتو ریختی سطل آشغال!

اره ممکنه اصل نباشن بد میشه

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤

نه بابا چه ولخرجی،همه‌چیز گرون شده،من هر سری میرم از مغازه های درمانی بهداشتی پوست زیر یه تومن خریدم نمیشه هیچوقت،تازه قصد خریدم مثلا نداشتم😩تا برسم خونه کلی خودمم فحش میدم ولی نهایتا با جمله حتما احتیاج  داشتم که خریدم خودم و قانع میکنم🤦‍♀️

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
اره ممکنه اصل نباشن بد میشه

ممکنه نداره پالت سایه و چند تا رژلب و خط لب و مداد ابرو و... 😂

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
ممکنه نداره پالت سایه و چند تا رژلب و خط لب و مداد ابرو و... 😂

واقعا ها البته خودمم خیلی چیزای اصل نمیخرم چون زیاد اهل ارایش نیستم خوب نمیدونم😁

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤
واقعا ها البته خودمم خیلی چیزای اصل نمیخرم چون زیاد اهل ارایش نیستم خوب نمیدونم😁

خب شما که خیلی اهل آرایش نیستی اون چند قلم و سعی کن اصل بخری

اصل حتما گرون و خارجی منظورم نیست ها

ایرانی ها هم خیلی با کیفیتن قیمتشونم اندازه همین فیک آشغالاست

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

به این دوره زمانه نمیشه اعتماد کرد باید ازهمون روزومون لذت ببریم ، بخریم ، بپوشیم ، ازکجا معلوم دورازجون شما موشکی چیزی اتفاقی نخوره توخونه امون  

برای شادی روح پدرم صلوات

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

چرا رژات رنگاش یکیه

من این ماه مامان میشم انشالله 😍مطمعنم دخملم میاد تو دلم 😌😌😌این ماه منم تیکر بارداری میزنم.😅😅خاله های مهربون میشه صلوات بفرستین 🙏😘 دیدین گفتم این ماه مامان میشم 😍ممنونم خداجووونم ک این هدیه باارزشتو بهم دادی❤

چقدر کیف میده خرید کنی بعد بیای خونه نگاشون کنی ، مخصوصا این چیزا ، لذت اینش ازخریدش بیشتره ، مبارکت باشه بااینا آرایش کن برو پیش همسرت قر بیا هردو کیف کنید

برای شادی روح پدرم صلوات