2789
عنوان

شوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 36 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی بده درک میکنم خودم کشیدم  اول صبح از خواب پابشی هنوز آب نزده به صورتت میبینی یکی ور میره& ...

وای دقیقا..مردم از خنده😂من گاهی سیلی میزنم به خودم از حرص😆😆

با اون چش و چال و بوی دهن و صورت خواب الود این کارا رونکنیم نمیشه؟حالا من دوس ندارم دهنم بو بده و اینا بالش میزارم رو صورتم یا رومو اونطرف میکنم دمه صبح،شوهرم ماشالله اعتماد بنفس زیاد داره صورتمم لیس میزنه😑میگم اَی نکن😣

اگه داری اینو میخونی؛امیدوارمخدادرد،نگرانی،مشکلاتترو ازت بگیره و جاشون بهت سلامتی،خوشبختی و ارامشبده
منم آتیشیم مثل همیمیم اما گاهی خوابم میاد گاهی حسش نی گاهی بچه بیدار میشه و،،،،    

اره من خودمم گرمم سرد نیستم ولی نمیدونم چطور بهش بفهمونم گاهی حسشو ندارم ودلم نیست

منم خسته شدم..نصفه شب میبینم چراغ گوشیشو روشن کرده انگولک میکنه😑😑😑😑😑

من به خدا خودمو به خواب زدم بارها گفتم بخاب مهمون داریم عزیزم 

میگه ما اتاقیم درم قفله  تو من و اینجوری کردی میگم چکار کردم میگه لباس باز میپوشی تحریک میشم🤣🤣

وای دقیقا..مردم از خنده😂من گاهی سیلی میزنم به خودم از حرص😆😆 با اون چش و چال و بوی دهن و صورت خوا ...

وای چقد خندیدم ن من اول صبح رو مدتیه ازش گرفتم وگفتم ک چقد بدم میاد مدتیه اول صبح بیدارشه کاری نمیکنه

وای دقیقا..مردم از خنده😂من گاهی سیلی میزنم به خودم از حرص😆😆 با اون چش و چال و بوی دهن و صورت خوا ...

یعنی لنگه همن دیوثا 😂😂😂

اخه چجور اول صبح میتونن لامصبا 

شوهره من میگه قمبل کرده بودی از خود بی خود شدم 😂😂😂😂

من به خدا خودمو به خواب زدم بارها گفتم بخاب مهمون داریم عزیزم  میگه ما اتاقیم درم قفله  ت ...

حیف نمیشه هرچیزی رو گف شوهرمن توهرموقعیتی مهمونی هرجایی اینکارو کرده گاهی مبگم چطور فلان جا ما اینکارو کردیم خخ