2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه رمانتیک  منکه حوصلشو ندارم

آخه یه شب در میون شیفته وقتی نیس خونه سوت و کوره

امسال سر سال تحویل هیچ دعایی نمیکنم فقط میخوام اینجوری زل بزنم به خدا😐هرجا منو دیدی زیارت قبول😎😎

من تعویض پلاک بودم خوابیده بودم الان پاشدم برم ناهار بخورم

بهار بود و تو بودی و عشق بود و امید بهار رفت و تو رفتی و هر چه بود گذشت. امیرم عزیزترینم عشق جاودانی من دلم بینهایت برات تنگ شده زود به زود بیا به خوابم دوستت دارم برادر نازنینم خیلی جات خالیه..
من ناهار نمیخورم🙄

گرسنت نمیشه؟؟

بهار بود و تو بودی و عشق بود و امید بهار رفت و تو رفتی و هر چه بود گذشت. امیرم عزیزترینم عشق جاودانی من دلم بینهایت برات تنگ شده زود به زود بیا به خوابم دوستت دارم برادر نازنینم خیلی جات خالیه..
معدت چیشده؟

مهر ماه به خاطر بوی دهانم رفتم دکتر گوارش؛ از اوون موقعه کم کم معده دردم زیاد شده ؛ دو هفته قبل باز رفتم ولی دوباره با مصرف داروهای جدید معده دردم بیشتر شده نمیدونم چه مرگمه ؛ کپسول اموزول یا همون اس امپرازول مصرف میکنم معده دردم بیشتر شده یه نی نی هم دارم من طوریم بشه سرطانی چیزی بگیرم این بچه چی میشه

نه الان ناهار نمیخورم وگرنه همیشه میخورم  الان کیک درست کرده بودم خوردم اشتهام کور شد

نوش جان