2777
2789
عنوان

الان باس عاقایی..

206 بازدید | 25 پست

بیاد خونه بگه خانم اهل و عیال کجایین؟

منم کیقباد بزنم بغل برم پیشوازش

با خوشحالی بگه بیا بیا ببین چی چی خریدم 

من با تعجب برم جلو بگم این چیه خریدی ؟؟؟

عاقایی با ذوق بگه از تو مترو خریدم نیگاه کن اسمش نایسر دایسره برو از تو یخچال چندتا هویج و سیب زمنی و پیاز بیار تا بهت نشون بدم چیکار میکنه منم تندی کیقباد و بزارم تو روروکش و برم از یخچال چیزایی که گفت رو بیارم اونم تندی بشینه رو زمین و شروع کنه امتحان کردن اول سیب زمنی وبزاره یه عالم زور بزنه با کل هیکلش بره رو دستگاه تا بالاخره خرد بشه بعد ددباره هویج و بزاره بعد کلی زور بزنه تا خرد بشه 

من عرقاشو با دستمال پاک کنم و بگم عاقایی تا جیغم در نیمده با این خرید چپل چپولت همه سیب زمنی و و هویجا رو بخور عجقم!!

بعدم با حرص پاشم برم تو اشپزخونه و داد بزنم برگردم نباید یه تیکه سیب زمنی هم ببینما!!!.

فان#  

کیا یادشونه این دستگاه رو ؟؟؟

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کیقباد چیه

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

من دارمش، 😬

اما مامانم خریده بود

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 

کیقباد   

مامانم واسه جهیزیه ام خرید همون دفعه های اول یکی از تیغه هاش شکست دیگه فقط از چیپس‌ کنش‌ استفاده میکنم خدایی‌ دستگاه مزخرفی‌ بود

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
اسم پسر شاخ شمشادم عاقایی انتخاب کرده

آها چه زیبا😐😁😁😁😁

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
من ۴ ساله دارم درشو باز نکردم😐😂

اصن کلا وسیله به درد نخوری بود فقط تبلیغش میکردن الکی همه هم گول میخوردن

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان