2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت و پریود شدن 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 4997 بازدید | 127 پست
اونقدر از صبح گریه کزدم  تازه مهمونم دارم چشام پف کرده  اصلا من شکستم خجالت میکشم از&nbs ...

توكل بخدا كن 

غصه خوردن مشكلي حل نميكنه 

شروع كن سياه دانه و خرما و عسل خوردن به شوهرتم بده 

همسرت تقويت كن ان شاالله ميشه

بخدا دكترا كاره اي نيستن از پيش خدا نيامدن كه 

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونقدر از صبح گریه کزدم  تازه مهمونم دارم چشام پف کرده  اصلا من شکستم خجالت میکشم از&nbs ...

حالت كاملا درك ميكنم من مثل شما ساليان سال ننتظر مادر شدنم 

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍

خدا بخواد ميده صبر كن توكل كن استرس نداشته باش 

بخدا يه خانمي صبح تو همين ني ني سايت نوشته بود ساليان سال فكر ميكرده نا باروري داره تا اينكه متوجه شده تخم ك گذازيش از دوران پريود شروع ميشده 

كار خداس همه چي 

سیاه دونه رو چطوری بخورم؟ 

سياه دانه رو با خرما و عسل مخلوط كن صبح به صبح از شروع پريودي تا روز بيستم يه قاشق بخور به همسرتم بده 

ايه ٣١سوره رعد بنويس ببند به پهلوت 

ان شاالله نتيجه ميگيري 

بعدم ملا سردي از غذا حذف كن و فقط گرمي بخور كاكوتي اويشن دارچين زنجبيل ان شاالله رحمت گرم بشه 

شبا هم با روغن سياه دانه شكمت ماساژ بده

شمام منتظرین؟ چندوقته مشکلت چیه

بله عزيزم 

من زدواج دومم و يكسال 

رو هم ٢٠سال ميشه 

٣٥سالمه

سياه دانه رو با خرما و عسل مخلوط كن صبح به صبح از شروع پريودي تا روز بيستم يه قاشق بخور به همسرتم بد ...

سیاه دانه مگه نمیگن بمونه تو‌محیط یه طوریش میشه 

من اصلا نمیدونم چطوری ازش استفاده کنم ممنون گلم

شمام منتظرین؟ چندوقته مشکلت چیه

ازدواج اولم همسرم گفتن كه اصلا نميشه 

بعد جدايي رفت دو تا پسر داره اللن 

توكل بخدا كن همه چي دست اونه 

بخدا انقد ميرفتم دكتراي خوب از صبح ميشستم شب نوبتم ميشد اونم با وقت قبلي خدا نهواست نشد 

الانم استرس دارم اما سپردم بخدا

سیاه دانه مگه نمیگن بمونه تو‌محیط یه طوریش میشه  من اصلا نمیدونم چطوری ازش استفاده کنم ممنون گ ...

اسياب شدش اينطوري 

اسياب نكن اصلا همونطوري مهلوط كن