2777
2789
عنوان

دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 20 پست
یکی دیگه دردشو میکشه تو غصشو میخوری خواهرت مشکل داشته باشه جدا میشه نشده پس یعنی حل میشه زنداداش من ...

چ منطق بی منطقی😒اولا خواهرش دوما بارداره سوما بیچاره زنداداشت😑😒

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حیف خواهر ندارم .چه خوبه همچین خواهزی داره.ولی یه چیز بهت بگم بزا خودشون حلش کنن .تو دخالت  نکن پس فردا باهم خوب میشن یادشون میمونه چه حرفایی زدین .یعنی به شوهره بی احترامی نکن

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم

انشاءالله که مشکلشون حل میشه خواهر مهربون حق داری ناراحت بشی اما خودتو تو دعواشون ننداز

من براشون 5 تا سوره جمعه و 3تا مزمل و 3بار آیه 115 انعام رو میخونم شمام بخون و به مامانت هم بگو بخونه انشالا موثر میشه و همه چیز درست میشه