2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم ۶۰ هزار تاس رفتم کلی ازمایش همه ازمایشا درست بود ولی پلاکت پایین دکتر گف شاید مربوط ب خود ایمن ...

خب اگه همه ازمایشات خوب بود نگران کننده نیس

اگرم شک به بیماری های خودایمنیه باید مارکرهاشو آزمایش بدید که فکر نمیکنم چون زایمان موفق داشتین

درنهایت با پزشکتون مشورت کنین و این طب سنتی و اینا رو به هیچ وجه انجام ندید

دل قوی دار، سحر نزدیک است...🕊️

من تو حاملگی دومم از ماه هفتم پلاکتم رفت پایین شد 100 هزار بعد از یک ماه با قرص آهن بیشتر خوردن جگر و این چیزا شد 110 هزار که بعد هم 20 روز زود زایمان کردم دکترم گفت باید حتما طبیعی زایمان کنی بری بیمارستانیم که بانک خون داره رفتم بیمارستان امام خمینی آزمایشم دو سه روز قبل گرفته بودم 110 هزار بود بعد اونجا گرفتن 140 هزار بود سزارین هم کردم چون کیسه آبم پاره شده بود اصلا درد نداشتم هیچ مشکلی هم برام پیش نیومد چون گفته بود اگه سزارین کنی خونریزیت قطع نمیشه چند سالی هم پلاکتام تا 150 و 160 بود ولی امسال 220 بود به نظرم

همه ی اینا رو گفتم که شمارش پلاکت خیلی مهمه ازمایشگاه معتبر و خوب برو اگه باز هم همینطور بود ی دکتر برو

اردوغان عزیز برا شما چند بودبعد زایمان هم پایین بود؟

موقع زایمان۹۰بود  بعد از ده روز شد۱۷۵. چندماه پیش اپانتیسم گرفت ازمایش دادم ۱۵۰بود فک کنم  پایین بودباید  بالای ۱۵۰هزار باشه

اخه من تو نت خوندم میگن ای تی پی دلبر جون ممکنه برا من فقط از زایمان باشه؟اخه من قبل عمل نمیدونم چند ...

امکانش هست

تا دوماه دیگه صبر کنین و مجددا آزمایش بدید اگه بازم کم بود برید فوق تخصص خون

دل قوی دار، سحر نزدیک است...🕊️

برا شما ک خیلی خوبه عزیزم ۱۵۰ ک کم نیس من در طول حاملگی اصلا این ازمایش رو دکتر برام ننوشته بود فقط قبل عمل دادم اونم نرمال بود حتما رفتم عمل واقعا نمیدونم شایدم بالای صد هزار بوده دکتر چیزی نگفته و رفتم عمل

برای قرص تجویز نکردن عزیزم ولی من تو حاملگی وزایمان پلاکتم مشکل پیدا میکنه که دکترم گفت خیلی پایین بود رزو کردم برات یعنی زیر۹۰بود چون یعد عمل گفت شده۹۰بعد ده روز شد ۱۷۵.ولی همون مغز شتر وگوسفند باید امتحان کنم چون خیلیا دیدم خوب شدن

عزیزم ۶۰ هزار تاس رفتم کلی ازمایش همه ازمایشا درست بود ولی پلاکت پایین دکتر گف شاید مربوط ب خود ایمن ...

خانومی شما پلاکتت نرمال شد؟

واسه مادر شدنم یه صلوات میفرستید؟تنها چیزی که وجودمو غرق لذت می‌کنه بچست میشه دعا کنید منم بتونم به زودی حس مادرشدنو تجربه کنم . خدایا شکرت بالاخره منم مادر شدم 😍😍