2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام بستگی داره که چه نوع افسردگی داشته باشین؛دوقطبی،فصلی،دوره ای،دائمی

وهمچنین میزان افسردگی چقدر باشه

اگر افسردگی شما باعث شده باشه که از فعالیت های زندگی و اجتماع دور باشید و همیشه توفکر باشی و بدون تمرکز باشی نیاز داره که به پزشک مراجعه کنی و براساس نوع افسردگی و میزانش دکتر برای شما یا روان درمانی یا روان شناختی(مشاوره)در نظر میگیره که تازه اوله راهه اگه روان درمانی باشه خیلی سخت خواهد بود چون دارو ها باعث وابستگی میشن و عوارض بدی دارن وهمچنین انتخاب 

داروی مناسب خیلی مهمه.اما روان درمانی با شرکت در جلسات مشاوره ای انجام میشه و هیچ عارضه ای هم ندارد .دوره درمان شاید ماه ها یا سالها طول بکشد.اگر مایل به مراجعه به دکتر نیستید میتونین خوددرمانی کنید که نیازمند پشتکار میباشد.با انجام ورزشهای هوازی مانند دو،دوچرخه سواری،شناو همچنین یوگا و مدیتیشن و همیشه فعال بودن وحضور در اجتماع و مراسم و خوش وبش کردن و رقص ورفتن به کوهنوردی و طبیعت گردی و بازیهای چالش ذهنی و خیلی چیزای دیگه میتونی میزان ترشح هورمون سروتونین رو درمغزت بالا ببری و کمتر افسرده شی.البته روشهای دیگری هم هست در شرایط بحرانی استفاده میشوند و برای شمامناسب نیستند.من متخصص نیستم ولی چون خودم ۷ سال افسردگی داشتم و روش مطالعه کردم خیلی چیزا ازش میفهمم و فکر کنم تا آخر عمرم گریبان گیرش باشم

الان زدم گوگل درمورد مزاج سودا يني جز يكي دوتا مواردش بقيه ش انگار خودمم🤦🏻‍♀️

من مزاجم سوداست هر وقت سردی بیشتر میخورم افسردگیم بیشتر میشه ...بیشتر چیزا گرم و تر بخور صبحا ناشتا خاکشیر ابجوش با نبات بخور شبام یه دمنوش گل گاو زبون یا شربت بیدمشک بخور ماست و دوغ سعی کن حتما با نعنا یا گل محمدی بخوری..

من مزاجم سوداست هر وقت سردی بیشتر میخورم افسردگیم بیشتر میشه ...بیشتر چیزا گرم و تر بخور صبحا ناشتا ...

خيلي ممنون از راهنمايت عزيزم❤️

حتما انجام ميدم😘❤️

ميشه دعا كنيد قرضامونو بديم ❤️زهرام