2777
2789
عنوان

گویش بروجردی😄

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 31 پست
خوب مگه درودی ها مثل بروجردی ها حرف نمیزنن؟

نه

فک نکنم

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
خیلییییی خوشم میاد خودم دورودی ام دانشگاه بروجردم😁

خوبه دیگه 

شریف بالا درس میخونی؟

خوشبینانه و استادانه بیندیشید ، همراه با اعتماد به نفس و یقین، و آن وقت زندگی امن‌تر ، عمل پربارتر ، تجارب و دستاوردها غنی‌تر می‌شوند.

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بروجردیا یا لرن یا لک. ولی متاسفانه الان همه فارسی حرف میزنن و گویش و زبانهامون‌ کلا دارن به فراموشی ...

عجب من فک کردم کلا فارسی حرف میزنن

ولی کلا گویش هر شهرشون متفاوته

پدرم لر دیدم که میگم

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
بروجردیا یا لرن یا لک. ولی متاسفانه الان همه فارسی حرف میزنن و گویش و زبانهامون‌ کلا دارن به فراموشی ...

منم بروجردی ام،ولی متافانه خیلی از همشهریام فکر میکنن اگه فارسی حرف بزنن خیلی باکلاسن و...،درصورتی که باکلاسی وبافرهنگی در حفظ اصالت ادم هاست بنظرمن

نه ماه انتظار ویک عمر نگرانی، حس آزاد دخترانه رابه مهرمادری دادن، بزرگترین ایثار یک زن است. ..
نه آیت الله 

اهان مهندسی

موفق باشی دانشگاه بدی نیست👍

خوشبینانه و استادانه بیندیشید ، همراه با اعتماد به نفس و یقین، و آن وقت زندگی امن‌تر ، عمل پربارتر ، تجارب و دستاوردها غنی‌تر می‌شوند.
شریف واقفی دبیرستان پسرونه مگه نیست؟

دانشگاه ازاد واحد بروجرد سر یه تپه سرسبزه دانشجوها برای تنها کاری که نمیرن درس خوندنه به همین خاطر بهش میگن شریف بالا

بروجردی اصله دیگه چرا میگی مسخره

نه اشتباه متوجه شدی گلم

پدر من خودش لر هست

میگم تو این ویدیو چون طنز هست و صداش رو تغییر داده مسخره به نظر میرسه😁

در ضمن من فک کردم بروجردی ها فارسی حرف میزنن

ما بهش میگیم سالن مُد😅😅😅

اون که صد در صد شو تایمه اونجا اتوبوس دانشگاه پر میشه انگار اتوبوس عروسیه...

منم بروجردی ام،ولی متافانه خیلی از همشهریام فکر میکنن اگه فارسی حرف بزنن خیلی باکلاسن و...،درصورتی ک ...

بخدا انقد ناراحت میشم میبینم کردها و ترک ها هنوز اصالتشونو حفظ کردن بعد من که بچه بروجردم گویش خودمونو بلد نیستم. یه همکلاسی خرم آبادی داشتم عین خودمون بروجردی حرف میزد بعد من میگفتم بلد نیستم فکر میکرد الکی میگم!خب یادمون ندادن. دو کلمه حرف بزنم تو سومی گیر میکنم

.