2777
2789
عنوان

خواهر وشوهر خواهر بیشعورمن

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 51 پست

مشكل از شماست اون خواهرته گناه داره منم الان باردار نميشم با هر تاخيرى زود بلند ميشم ميرم خونه خواهر بزرگم يا زنگ ميزنم بهش صحبت ميكنيم اونم بنده خدا خيلى دلسوزمه همه جا واسم نذر ميكنه و نماز ميخونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی خیلی بد حرف میزنی درباره اش گناه داره عزیزم خودت بذار جاش حالا مرهم نمیشی زخم که ایجاد نکن 

"- تلخه... "                                                        +"چی؟"                                                          "لبخندت!"                                                              +"از کی تا حالا لبخندای منو مزه مزه میکنی!؟"               -"از وقتی که نتونستم نسبت به انحنای لبات بی تفاوت باشم."
خوشحال میشم ولی میگم چرا همش پیام میده میگه آخه.مگه من حسودم.چند ماهه میگه همش.چند بارشم دروغ گفته ب ...

خب اگه خوشحال میشی ذوق کن دیگه بهش هیچی نگو گناه داره

♥🤵👰♥ 💃آهاااای 📢 پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺

عزیزم رفتارت اصلا درست نبوده ببین خواهرت با چ شوق و ذوقی تا یه علامتی دیده اومده ب تو گفته ک تجربه داری ببینی حامله هس یا ن اصن حتی ب دروغم گفته باشه تو باید ذوق کنی براش و بگی انشالله ک همینطوره مثلا خواهرته.در مورد اینک دامادتون داماد سرخونس مطمئن باش خودش خیلی در عذابه ک زیر منت پدر زنش باشه حتما وضعش خوب نیس ک نتونسته خونه جور کنه

مهربان_باشیم#  

قضاوت#_نکنیم

همینو گفتم بهش

سوالی بود جملم .منظورمه اخه این حرفه دختر خوب.میدونی غصه اون چقدر ه

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

با اجازه استارتردوستان یه تک پا میاید تاپیکم

ارامش وجود داره....... ارامش درهرچیزیه که برای ما عزیزه.......... و این وعده ی ارامشه که بعد از مدت های طولانی ما دوباره همدیگه رو پیدا میکنیم...................  عزیزترینم

خب چرا ناراحت میشی بنده خدا دلش بچه میخواد همش فکر میکنه بارداره خیال کرده خوشال میشی بهت گفته

انواع خدمات میکروپیگمنتشن و میکروبلیدینگ و تتوی دو بعدی و سه بعدی بدن با تخفیف ۵۰درصدی.لطفا بیا کانالم   @tattokhane814
خوشحال میشم ولی میگم چرا همش پیام میده میگه آخه.مگه من حسودم.چند ماهه میگه همش.چند بارشم دروغ گفته ب ...

دروغ نگفته کسی که منتظره شاید علائمی حس میکنه‌.عینکتو عوض کن.

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت