بچه ها خواهرم ۴ساله ازدواج کرده وبچش نمیشه ومن ازدواج کردم یه پسر ۱۸ماهه دارم حالا هی خواهرم پیام میده ک من حامله ام میدونم دروغ میگه ولی علت اینکه دروغ میگه نمیدونم چیه قبلا هم همینطوری میگفت ولی حامله نبود.منم بهش پیام دادم گفتم حامله بودن یا نبودن تو به من چه آخه؟که همش میگی...بهش گفتم دیگه پیام نده حالا شوهرش برگشته میگه خواهرت ک خواهر نیست خار بیابونه ک بهت گفته پیام نده..منم بهش گفتم شوهرت بیخود کرده در مورد من این حرفو زده..نظرتون چیه؟دامادمون دوماد سرخونه هم هست.تو خونه بابام تشسته ولی من وشوهرم خونه جدا گرفتیم.حالا بماند ک برای دنیا اومدن پسرم اصلا نیومدن.وتا حالا ندیدنش.
عزیزم رفتارت اصلا درست نبوده ببین خواهرت با چ شوق و ذوقی تا یه علامتی دیده اومده ب تو گفته ک تجربه داری ببینی حامله هس یا ن اصن حتی ب دروغم گفته باشه تو باید ذوق کنی براش و بگی انشالله ک همینطوره مثلا خواهرته.در مورد اینک دامادتون داماد سرخونس مطمئن باش خودش خیلی در عذابه ک زیر منت پدر زنش باشه حتما وضعش خوب نیس ک نتونسته خونه جور کنه
سوالی بود جملم .منظورمه اخه این حرفه دختر خوب.میدونی غصه اون چقدر ه
ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت
ارامش وجود داره....... ارامش درهرچیزیه که برای ما عزیزه.......... و این وعده ی ارامشه که بعد از مدت های طولانی ما دوباره همدیگه رو پیدا میکنیم................... عزیزترینم
خوشحال میشم ولی میگم چرا همش پیام میده میگه آخه.مگه من حسودم.چند ماهه میگه همش.چند بارشم دروغ گفته ب ...
دروغ نگفته کسی که منتظره شاید علائمی حس میکنه.عینکتو عوض کن.
ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت