2777
2789
عنوان

وای بچه ها😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 35 پست
اون برا ی چیز دیگه بود ک کور میشدن 😂😂😂😂

😂با گوشیم کور میشن

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پاشو صبحونه بخور پوکی استخون میگیریا

چشات ضعیف میشه عین خفاشا😐

حالا زیر چشات چال میشه 😲

پاشوووو 😠

هوووووووف پاااشوووو💨💨💨

" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژه‌های پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟
این گوشی هم شده واسمون عین مواد مخدر خب چیزایی که بنظرت خیلی ضروری برات نیستن و فقط جنبه سرگرمی دار ...

وای چجوری اینستارو ادم اراده کنه پاک کنه اصن نمیتونم من 🤦‍♀️

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل... 🖐😐             نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه،پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو 😑
گشنت نی؟؟؟

نه والا قابلیت اینو دارم که تا بعد از ظهر بدون هیییییچ غذایی همینجا دراز کشیده و سرم توو گوشی باشه😑😑😑

💛مـرا هـزار امـید اسـت و هـر هـزار تـویی💛

وای من ۱۱ بیدارشدم البته دیروزازکله سحرتا۱۲ شب جارو ورفتوروکردم همه جاروسابوندم دیگه خیلی خسته شدم صب تا۱۱ بخودم استراحت دادم.الانم غذای پسریرودادم داره بازی میکنه خودمم بیکارم فقط پاشم یه ابی به سروصورتم بزنموغذاموبخورم.ولی خیلی درگیرفضای مجازی نیستم.فقط وقتایی که بیکارباشم میام سایت 

ب خدا اعتماد داشته باش.. یجوری پازل زندگیتو میچینه ک لایقشی..
😂😂😂 تسبیح منو ندیدی شما؟!

ای وای شما خودتو ناراحت نکن فک کنم زیر خودتونه😆😆🤗🤗

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل... 🖐😐             نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه،پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو 😑

💞

دوستای خوبم 

چالش داریم چه چالشی!

چالش سحرخیزی.

ما قراره که بااین چالش کاری کنیم که تنبلی رو بذاریم کنارو بریم سمت هدفامون

ماهدفای ریزو درشتی داریم که با برنامه ریزی میتونیم بهشون برسیم.

ما تو این گروه کاری میکنیم که 

خودمونو برنامه ریزی کنیم از پایه.

گروه سه ماهه هست. 

مبلغ گروه 60.برای سه ماه.

منتظر حضور گرمتون هستیم .ماااااا میتوانیم🧚‍♀

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم از خدایم فرشته ههایم؛میکاییل جبرییل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم  استادانم مطلب برازنده اسبقی حلت  آزمندیان اقای عزیز عباسمنش  از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنونم همسرم  مرسی که هستی. 
منم اراده نداشتم و خیلی حرص میخوردم هم وقتم میرفت هم یه چیزایی میدیم یهطوری میشدم که شوهرم زحمتشو کش ...

☹️☹️☹️سخته خدایی خوش ب حالت ک راحت شدی 

اخه انقدر اخبار بد میشنویم رو روحیه ناخواسته تأثیر میزاره من خیلی بی انگیزه شدم دلم نمیخواد از جام پاشم