2777
2789
عنوان

کلاس رقص

183 بازدید | 20 پست

من ۳جلسه رفتم حس میکنم یادنمیگیرم مربی هم‌میگه دستام خشکه،اصلاً نمیتونم با قر انجام بدم حرکت دستا رومربی به همکارش گفت یادم بده چندتا حرکت رفت دیدکارخودمو میکنم ول کرد رفت ازاون روزسردرد دارم نبایدیادم میداد؟ یعنی جلسات بعدی بهترمیشم؟توخونه هم بخوام تمرین کنم خب همون اشتباهاتموتکرارمیکنم شوهرم باچه ذوقی فرستادم ازاونجا هم میپرسه که چکردی چی یادگرفتی بیشترحرص میخورم بدبختی بادختردایمم میرم اون قشنگ حرکاتویادگرفته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش درد منم همین بود

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.....دل من داند و من دانم و دل داند و من.....خاک من گل شود و گل شکفد از گل من.....تا ابد مهر تو بیرون نرود از دل من

منم دارم کلاس رقص میرم بدنم خشکه خشکه، تو باشگاه گفتن که شنا یا کلاس ایروبیک برم بهتر میشم، الان این هفته میرم کلاس شنا

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!
خب پس باید رو خودت کار کنی چون اگر مربی بد بود دخترخاله ام یاد نمیگرقت

دختر دایی😁

بغلت کنه در گوشت بگه دوست دارم                       دستتو ببری تو موهاش سرشو بکوبی                        به دیوار خون بپاچه :/

عزیزم رقص استعداد و علاقه میخاد یکم بگذره علاقه مند میشید من هیچی بلد نبودم ولی از تلو اینستا و تو عروسیا نگاه کردم یاد گرفتم چن هفته پیش عروسی فامیلمون بود همه میگفتم پیش کدوم مربی رفتی کجا رفتی😁الان رقص شده جزعی از زندگیم

من یه ماه رژیم میگرفتم در کنار رژیم میرقصیدم ..اصلنم رقص بلد نبودم کمر شده عینه فنر به خودت تلقین نکن که نمیتونی ریاضی فیزیک نیس که بگی تو مغزت نمیره .

تاپیک بامداد خماروزن فعلی۶۰/۸۵💚.وزن هدف۵۵💚قدم۱۶۵💚گروه سبز💚