الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
گذاشتین منم لایک کنین پسر من هنو یسالش نشده که براش تولد بگیرم
بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیههای زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
من میخوام بیرون بگیرم.گفتم سه تا ژله خوشگل اماده از بیرون بخرم
با کیک و میوه و پفک و پفیلا دیگه هیچی بذهنم نمیرسه
شامم همون بیرون
الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
من میخوام ژله هاشو خودم آماده کنم فینگرفود هاشو از بیرون سفارش بدم
از کجا میشه فینگر فود سفارش داد؟
بچه ها من به عنوان تجربه میگم برای بچه ی یک ساله جشن آنچنانی نگیرین ، چون اصلا متوجه نمیشه و اینکه کلافه و خسته تون میکنه ، دو سال به بعد که متوجه میشه براش بگیرین ، سال اول یه آتلیه ی خوب ببرین و چندتا عکس یادگاری بگیرین . یه دورهمی ساده با فامیل نزدیک بگیرین کافیه، البته بازم خودتون مختارین🥰