2777
2789
عنوان

عکس‌ از میز تولد

3965 بازدید | 58 پست

عکس‌ میز تولد بچه هاتونو میزارین ايده بگیرم 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

اسی چه تاپیگ خوبی گذاشتن منم بلایک

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

گذاشتین منم لایک کنین پسر من هنو یسالش نشده که براش تولد بگیرم

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیشکی عکس نمیزاره ک ايده بگیریم 

من میخوام بیرون بگیرم.گفتم سه تا ژله خوشگل اماده از بیرون بخرم

با کیک و میوه و پفک و پفیلا دیگه هیچی بذهنم نمیرسه

شامم همون بیرون

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
من میخوام بیرون بگیرم.گفتم سه تا ژله خوشگل اماده از بیرون بخرم با کیک و میوه و پفک و پفیلا دیگه هیچ ...

من میخوام ژله هاشو خودم آماده کنم فینگرفود هاشو از بیرون سفارش بدم 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
من میخوام ژله هاشو خودم آماده کنم فینگرفود هاشو از بیرون سفارش بدم 

از کجا میشه فینگر فود سفارش داد؟

از کجا میشه فینگر فود سفارش داد؟

من کانتلشو دارم طرف اهل شهر خودمونه تو خونه درست میکنه با ماشین می‌فرسته به‌ محل 

من خودم بچه ندارم واسه بچه ی یکی از دوستامه  تو صادقیع درست شده هزیتش هم چهار میلیون بود ...

چه با سلیقه 

بچه ها من به عنوان تجربه میگم برای بچه ی یک ساله جشن آنچنانی نگیرین ، چون اصلا متوجه نمیشه و اینکه کلافه و خسته تون میکنه ، دو سال به بعد که متوجه میشه براش بگیرین ، سال اول یه آتلیه ی خوب ببرین و چندتا عکس یادگاری بگیرین . یه دورهمی ساده با فامیل نزدیک بگیرین کافیه، البته بازم خودتون مختارین🥰

گرمسلمان!گرمسیحی!گریهود!آدمی باشید،مذهب هرچه بود!♌️