2777
2789

حالم ازشون بهم میخوره .یجوری باهام رفتار میکنن انگار بچشون نیستم:)

قبلا یبار نامزدیم بهم خرد(نامزدی ک چ عرض کنم چون در حد اشنایی بود و یک ماه بیشترم طول نکشید)همش بخاطرش منو تحقیر میکننن:)

پسره هم ک اصلا چیری نداشت هیچیش از من سر نبود ن پولی ن قیافه ای ن اخلاقی(خودم بهم زدم)

خسته شدم :)موندم اگ خدایی هست چرا کمکم نمیکنه بمیرم راحت شم

اخه مگه چند سالمه ک انقدر سختی باید بکشم،کاش هیچوقت رو این دنیا نیومده بودم:)

کسی هم هست مثل من انقدر بدبخت یاشه یعنی:)

حالا خوبه خوشون منو اوردن رو این دنیا انقدر اذیتم میکنن

چیکار کنم بیخیال بتونم بیخیالون بشم خسته شدم انقدر خسته ک هیچی جز مرگ از خدا نمیخام😭

#اگه_من_نبودم_دنیا_عقد‍هاشو_سرکی_خالی_میکرد😭

خودکشی.مرگ.قشنگی.ست#  

مرگ_آرزومه😭#  ‍ 

‍ 

میشه برای حل مشکلاتم 5 تا صلوات مهمونم کنی؟💚     وزن شروع70 وزن جدید55  وزن هدف 50  قد157.#من_میتوانم💪💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

17

عزیزم خیلی کوچولویی،حق داری که زود رنج باشی و نتونی خیلی چیزارو هضم کنی،سرت و با یه چیزی گرم کن که حرفاشون رو مخت نره بزرگ تر که شدی میخندی به این روزا و این حرفا که یروزی ناراحتت میکرده

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
نترس عزیزم همه مشکل دارن و فکر نکن خودت تنهایی 😣😭

😭اخه کی مامان باباش بهم زخم زبون میزنن مثل منه بدبخت😭😭

میشه برای حل مشکلاتم 5 تا صلوات مهمونم کنی؟💚     وزن شروع70 وزن جدید55  وزن هدف 50  قد157.#من_میتوانم💪💪

بعضیا فقط برای لذت یه شب پدر مادر میشن و یه بچه رو بدنیا میارنو با بی مسئولیتی تمام گند میزنن به زندگیش البته به نظرم شما خودت هم مقصری وقتی ادمی انقدر منفعل میشینه و فکری برای بهبود شرایطش نمیکنه بدترینها هم سرش بیاد نباید گله کنه چون خودش انتخاب کرده، بنظرم برای اینکه اوضاع رو درست کنی دست بکار شو هیچ کس حق نداره تو رو بابت انتخابت سرزنش و تحقیر کنه برای خودت ارزش قایل شو و حریمشون رو بهشون نشون بده بعد هم سعی کن مستقل شی اگر از لحاظ مالی و عاطفی خودت رو مستقل کنی براحتی مشکلاتت حل میشن

عزیزم :( 

❤️ به خدا گفتم :« بیا جهان 🌏 را قسمت کنیم... آسمون واسه من ابراش ☁️ مال تو....دریا مال من موجش 🌊 مال تو.... ماه مال من خورشید☀️مال تو.... »خدا خندید و گفت : « تو بندگی کن همه دنیا مال تو... من هم مال تو.............>>😍