2777
2789
خب گلم مشکل اینه ثابت نمیمونه آب بخورم چاق میشم که بخاطر مزاجمه که بلغمه

اها  اینم مشکل ساز منم اگه ناراحت بشم دو سه روز چن کیلو کم میکنم مثل  ماهاین بخاطر ناراحت  شدنم ۵ کیلو کم کردم 🙄

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخی ولی گلم آدم وزنش پایین باشه خیلی بهترازوزن بالاست من خودمومیکشم تا نیم کیلو کم کنم قدراینی که دا ...

عزیزم کم که بشه صورتت استخوانی بشه اندامت پوست واستخوان باشه چی  اصلا اسکلت بودن هم خیلیی بده 

اخی ولی گلم آدم وزنش پایین باشه خیلی بهترازوزن بالاست من خودمومیکشم تا نیم کیلو کم کنم قدراینی که دا ...

من اصلا اشتها ندارم بخاطر ناراحتیم بزور با رویال ومولتی ویتامین یلا میل به غذا میکنم  تازه روغن خراطین واسه صورنم هم میرنم 😅

من اصلا اشتها ندارم بخاطر ناراحتیم بزور با رویال ومولتی ویتامین یلا میل به غذا میکنم  تازه روغن ...

اره دوست منم همینجوره البته اون یه پسرو دوست داشت بهش نرسیدحالاداره خودشو میکشه دیوونه.تاخودکشی هم رفت .الانم پوست استخون شده.شما اینجوری نکن غذاتوکامل بخور بالذت بخور تابهت بچسبه عزیزم

۶۰ بودم نارحت شدم شدم ۵۵ الان بارویال ومولتی ویتامین وروغن خراطین ۵۷ رسیدم شاید اللن ۵۸ البته قدم ۱۶ ...

خودت بایدبه خودت کمک کنی هیچکس برات دلسوزی نمیکنه عزیزم امیدوارم به هرچی میخای برسی

اره دوست منم همینجوره البته اون یه پسرو دوست داشت بهش نرسیدحالاداره خودشو میکشه دیوونه.تاخودکشی هم ر ...

منم مشکله همینه یعنی انتخاب همسر مناسب واس همین حال وروزم خوش نیس

منم مشکله همینه یعنی انتخاب همسر مناسب واس همین حال وروزم خوش نیس

اخی عزیزم خدابه دلت یه نگاهی بندازه آمین .ولی بعضی وقتا چیزی که اتفاق نمی افته به نفع ماست که ممکنه چندسال طول بکشه تامتوجه بشیم

اگر خانمی هنوز شوهر نکرده باشه و یا خواستگاری هنوز برایشان نیامده و و یا آمده وهنوز کار به پایان نرسیده و به خانه بخت نرفته است :

به مدت یکماه بعد از هر نماز واجب بلافاصله بدون اینکه با کسی حرف بزند یک صلوات بفرستد و هفت مرتبه این آیه مبارکه را تلاوت کند

رَبِّ لا تَـذَرنی فَـرداً وَ اَنتَ خَیرُا لوارثـیـن (سوره انبیا آیه هشتاد نُه)

انشاءالله به زودی به خانه بخت می رود.

تذکر: در زمان خاصی که نماز نمی خوانند از خواندن آیه مبارکه خودداری فرمائید