2777
2789
دیگه انقد کناراومدم  کشش ندارم

ازمنم بدتری جلوی چشمم زندگیم نابود شد دختریم رفت بد نام شدم بعد ۸ سال فقط امسال خوشحالم که فقط دردم بچه است 

بیایید متحد شیم برای اونایی که تو اینستا هرزگی تبلیغ میکنن گزارش بزنیم نسلشون منقرض بشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازمنم بدتری جلوی چشمم زندگیم نابود شد دختریم رفت بد نام شدم بعد ۸ سال فقط امسال خوشحالم که فقط دردم ...

عزیزم خدا بالاخره یه روزی تلافی تمام این اتفاق ها رو برات جبران میکنه..ازدواج کردی؟بچه دار نمیشی؟

عزیزم خدا بالاخره یه روزی تلافی تمام این اتفاق ها رو برات جبران میکنه..ازدواج کردی؟بچه دار نمیشی؟

ازدواج مجدد کردم الان ۴ ساله چشم انتظارم

بیایید متحد شیم برای اونایی که تو اینستا هرزگی تبلیغ میکنن گزارش بزنیم نسلشون منقرض بشه 
ازمنم بدتری جلوی چشمم زندگیم نابود شد دختریم رفت بد نام شدم بعد ۸ سال فقط امسال خوشحالم که فقط دردم ...

ایشالا همیشه خوشحال باشی  هرچی که خواسته دلته پیش بیاد یه انسان مگه چقدر کشش داره همش کنار بیاد

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻
ایشالا همیشه خوشحال باشی  هرچی که خواسته دلته پیش بیاد یه انسان مگه چقدر کشش داره همش کنار بیاد

یه چیزی میگم تو روخدا ناراحت نشو من خودمو اینجوری اروم میکنم 

مریضی سرطان داری پول دکتر بیمارستان خرج میکنی اطرافیانت کتکت میزنن پول نون نداری خب یه گذشته تلخ داری تو زبونت میگی گذشته یعنی دیگه برنمیگرده از تجربه هات استفاده کن زندگی که بر علیه توئه شکست بده 

نگو نمیتونم رونالدو هم معلمش گفته بود تو خنگی هیچوقت نمیتونی فوتبالیست بشی 

یه چیزی میگم تو روخدا ناراحت نشو من خودمو اینجوری اروم میکنم  مریضی سرطان داری پول دکتر بیمارس ...

بخدا خیلی وقتا سعی کردم باهمه چی کنار بیام اصلا به هیچی فکرنکنم شب که میشه گریه میکنم میگم دیکه از فردا فردا صبح که میشه دوباره شروع میشه فکرو خیالام نابود شدم به خودکشی فکر کردم  بخدا دیگه دارم روانی میشم

بخدا خیلی وقتا سعی کردم باهمه چی کنار بیام اصلا به هیچی فکرنکنم شب که میشه گریه میکنم میگم دیکه از ف ...

میتونی بگی مشکلت چیه منم تو زندگی تقریبا همه چیو تجربه کردم

میتونی بگی مشکلت چیه منم تو زندگی تقریبا همه چیو تجربه کردم

تو تاپیکام هست عزیزم انقد مشکل دارم که یکی دوتا نیست بدبختیای من شوهر مادرشوهر قوم شوهر بدبختی بدبختی فقط بدیختی

تو تاپیکام هست عزیزم انقد مشکل دارم که یکی دوتا نیست بدبختیای من شوهر مادرشوهر قوم شوهر بدبختی بدبخت ...

ببین منم زیادی کشیدم ولی بعدا فهمیدم قوم شوهر مهم نیستن..فقط فقط شوهر مهمه هر مردی یه قلقی داره شاید سخت پیدا بشه ولی پیدا میشه منم پیداش کردم و خداروشکر حل شد تمام مشکلاتم دیگه الا خانواده شوهرم بهم کاری ندارن

عزیزم انشاالله ک هرچی زودتر بچه دار بشی..منم الان یکسال هست منتظر بچه هستم نمیشم خسته شدم.

من از زخم زبون خسته شدم 

من از زخم زبون خسته شدم 

همین امروز صبح مادرشوهرم تیکه انداخت یهم ک بچه دار نمیشن..ولی من خندیدیم گفتم پسرت بچه نمیخواد تازه میگم بچه نمیخوایم بازم میگه بچه دار نمیشن اگه بفهممن ک یکسال هست لقدام داشتیم ولی نشدم ک وای زه حالم

ببین منم زیادی کشیدم ولی بعدا فهمیدم قوم شوهر مهم نیستن..فقط فقط شوهر مهمه هر مردی یه قلقی داره شاید ...

قوم شوهرو‌میشه تحمل کرد وای به روزی که شوهرت  دشمنت باشه