2737
2734
ببین نظرات اینجا خیلی خوبه ها ولی تهش ادم نیاز داره یه ادم متخصص بهش بگه چیکار کنه. من خودم هربار مساله اینجوری برام پیش میاد میرم سراغ دکترساینا. بیا اینم لینکش بعد تازه خیالمم راحته که اگر مشکلم حل نشه پولمو کامل برمیگردونن.



2742
همون آّب لیمو و سرکه خرابش کرده- چون خود کلم و کاهو بعداز یه مدت هم که تو یخچال بمونن آب میندازن-
به نظر من ماست چکیده و مایونز کافیه آب لیمو هم یه کم خواستی بریز اما دیگه سرکه و آّبغوره اینا نریز
CafeMom Tickers
2738
وقتی مواد رو خرد کردی و مخلوط کردی- ماست چکیده و سس مایونز رو با هم مخلوط کن یه قاشق آب لیمو بزن و نمک و فلفل و پودر آویشن اگه خواستی- بعد کم کم سس رو به موادت اضافه کن خودت متوجه میشی مقدارش چقدر باشه کافیه- طوری که مواد بهم بچسبه- بعدم که توی ظرفت یه کاغذ آلومینیوم بزار و فرم ظرفو بهش بده و مواد رو بریز توش روشو ببند و بزار تو یخچال تا خودشو بگیره
CafeMom Tickers
من برای تولد شوهرم شب قبلش درست کردم- اندازه همین قالب کیک یه شیشه کوچیک مایونز و یه لیوان بزرگ ماست چکیده- بریز اگه حس کردی کمه بازم خودت اضافه کن سعی کن ماست چکیدت بیشتر باشه چون مایونز زیاد خیلی سنگین میکنه سالادو- روشو با گردو و کشمش و گوجه گیلاسی میتونی تزئین کنی
CafeMom Tickers
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687