2777
2789
لازک تا چ شماره ای میکنن ؟ 

لازک بستگی به قرنیه داره و من چون ضخامت قرنیم خوب بود دکتر گفت برات لازک میکنم اما همزمان با من همرو لیزیک کرد 

دکترم عالی بود خداخیرش بده

نمره چشمم یکی ۱.۲۵ یکی ۱.۷۵ بود

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرق لازک با لیزیک چیه؟ 

لازک یک لایه خیلی خیلی نازک از روی قرنیه برداشته میشه

لیزیک لایه جدا میکنن دوباره همونو میذارن سر جاش

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

من خیلی تحقیق کرده بودم و پیش دکتر شجاعی تهران عمل کردم 

عملشم راحته کلا پنج دقیقه هم طول نمیکشه و سرپاست

فقط قبل اینکه اثر داروی بیحسی بره مسکن رو بخورید

فرق لازک با لیزیک چیه؟ 

مادر من شماره چشمش 13 بود آب مروارید مادرزادی هم داشت هیچ دکتری ریسک نمی‌کرد برای عملش. تنها دکتر جدیدی تهران قبول کرد الان شیش سال گذشته خدارو شکر راضیه هرچند دکتر جدیدی هم استانی ماست اما تهران کسی به مهارت عمل هاش شکی نداره

چقدر شد؟

من سال ۹۵ بود فکر کنم ۲ یا ۲۵۰۰ دقیق یادم نیست اما اگه نمره چشم بالا باشه بیمه میده