2821
2789
عنوان

همسر عاشق من

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 39 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شرایط جداشدن نداری؟

دارم ولی بااین خونه ی که ساخته بااخلاق و قیافش درجا بش زن میدن 

یعنی میشه یه روزی اشک بریزم،اما از روی شوق از روی ارامش بخاطر رسیدن به تو رسیدن به عشق زندگیم...کی میشه یه نی نی سالم تپل خوردنی بهمون بگه مامان بابا؟؟
بچه داری

ن فوت شده

یعنی میشه یه روزی اشک بریزم،اما از روی شوق از روی ارامش بخاطر رسیدن به تو رسیدن به عشق زندگیم...کی میشه یه نی نی سالم تپل خوردنی بهمون بگه مامان بابا؟؟

الان فقط ب ذهنم فقط_طلاق# ميرسع😑

دوستاي قشنگم خيلي خيلي خيلي دوستون دارم ممنونم از بودناي هميشگيتون ❤️ من ديگه با اين كاربري فعاليت نميكنم و اين كاربري رو هديه دادم ب رفيق قشنگم كه همينجا باهاش اشنا شدم موناي عزيزم از بس تركيده بود ديگه نميتونست عضو بشه😂مث خودمون خاكه سايت خوردس هواشو داشته باشيد🤤❤️
شرایط جداشدن نداری؟

اگه جدا بشم ب نفع اون به ضرر منه

مطمئن هستی معتاد نیس البته ببخشید 

قلیون میکشه فقط از سیگارم بدش میاد قلیونم گاهی اوقات

دقیقاً به خاطر کدوم خصوصیت مثبتش باهاش ازدواج کردی؟

هیچی به زور دادنم من عاشق یکی دیگه بودم😣

2823
2791
2779
2792