2777
2789
مرد قهوه بخوره یا زن 

ببین اسپرم‌پسر عمرش کمه سرعتش زیاده قهوه سرعتشو عمرشو زیاد میکنه و تقویت میکنه اسپرم پسرو ولی اسپرم‌دختر‌ عمرش زیاده و سرعتش کم برای همین‌میگن روز تخمک‌گذاری باید اقدام کنی واسه پسر چون‌اسپرم پسر زودتر‌میرسه ب تخمک اما اگر ۳ روز قبل تخمک گذاری باشه اسپرمهای پسر از بین میرن و دختر‌فقط می مونه واسه پسر شدن سعی کن ب ارگاسم برسی زودتر رحمت ترشح میکنه و قلیایی میشه دیگه نیازی هم ب شستشو با جوش شیرین نیست

خدایا مواظب پسر کوچولوم و دختر کوچولوم باش 😍
این رژیمش بود چیزاهیی که بیشتر بخوری شامل جگر چیپس موز سیبزمینی  خیارشور چیزهای شور  چیزها ...

اووووووف چه حوصله ای داشت ۳ ۴ ماه

حالا اون پسر چه گلی به سرش زد

اصلا شاید بخاطر این کارا نباشه شاید قسمتش بود بچش پسر بشه😂

خدایا تو بخواه... تو بخوای همه چی حل میشه❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اووووووف چه حوصله ای داشت ۳ ۴ ماه حالا اون پسر چه گلی به سرش زد اصلا شاید بخاطر این کارا نباشه شای ...

من اصلا رژیم نگرفتم هیچی ب اندازه این ۳ گزینه تاثیر نداره 

ب ارگاسم رسیدن زودتر زن 

قهوه مردبخوره 

و روز تخمک گذاری ک با کیت معلومه

اووووووف چه حوصله ای داشت ۳ ۴ ماه حالا اون پسر چه گلی به سرش زد اصلا شاید بخاطر این کارا نباشه شای ...

آخه موقع اقدام فهمید کیست داره مجبور شد یه ماه قرص مصرف کنه...

مگه قراده گلی بزنه ؟!!! وجودش یه نعمته

خلاصه اگه هم قسمتش بوده اونا تلاششونو کردن

جز ❤عشق ❤جهان نکته ی ارزنده ندارد.........اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...
این رژیمش بود چیزاهیی که بیشتر بخوری شامل جگر چیپس موز سیبزمینی  خیارشور چیزهای شور  چیزها ...

اصلا زن روی جنسیت تاثیری نداره جنسیت با مرد زن‌فقط روز تخمک‌گذاری و قلیایی بودن‌رحمش مهمه اونم بخاطر طول عمر اسپرم پسر...من‌جاریم رژیم گرفت هر ۳ تا بچش دختر‌شد 

آخه موقع اقدام فهمید کیست داره مجبور شد یه ماه قرص مصرف کنه... مگه قراده گلی بزنه ؟!!! وجودش یه نعم ...

دختر پسر هر دو نعمتن پس چرا واسه دختر دار شدن انقد تلاس نکرد که بهش برسه 

پس حتما قراره گلی به سرش بزنه

خدایا تو بخواه... تو بخوای همه چی حل میشه❤
اصلا زن روی جنسیت تاثیری نداره جنسیت با مرد زن‌فقط روز تخمک‌گذاری و قلیایی بودن‌رحمش مهمه اونم بخاطر ...

چرا گرم بودن محیط رحم خانوم هم مهمه... جاریتم لابد صلاحش بر این بوده

جز ❤عشق ❤جهان نکته ی ارزنده ندارد.........اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...
دختر پسر هر دو نعمتن پس چرا واسه دختر دار شدن انقد تلاس نکرد که بهش برسه  پس حتما قراره گلی به ...

مگخ کسی گفت دختر نعمت نیست؟!

خدا نعمته دخترو زودتر بهشون داده بود

حالا گلی بزنه یا نزنه به خودشون مربوطه شما چرا جوش میزنی