2777
2789
عنوان

بیایین بگم/چیشدع

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 28 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کلا به نظرم چون اینطوری فقط اعصاب شما خورد میشه و روی زندگی مشترکتون تاثیر منفی میزاره بهتره برید پیش مشاور خانواده اول موضوع رو براش توضیح بدید و بعد بخواید با همسرتون صحبت کنند .درواقع از همسرتون بخواید بیاد باهاتون . 

برای شکایت فکر میکنم نیاز به شاهد باشه دارن آیا ؟

شاھد نداره اما خانواده شوھرم ھمھ فھمیدن و چون من تا پای طلاق بخاطر ای قضیه رفتم

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
کلا به نظرم چون اینطوری فقط اعصاب شما خورد میشه و روی زندگی مشترکتون تاثیر منفی میزاره بهتره برید پی ...

ارع قراره بریم باھمسرم

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
زندایی بره بچسبه به شوهرش .به شوهر شما چیکار داره؟ با خود شوهرت حرف بزن بگو داری اذیت میشی زندگیتون ...

ھزاربارحرف زدم نتیجه نداد میگه اون خاھر.مھ الان قط رابطه کردیم باشون

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
شاھد نداره اما خانواده شوھرم ھمھ فھمیدن و چون من تا پای طلاق بخاطر ای قضیه رفتم

به همسرتون گفتید از رفتارهای این خانوم خوشم نمیاد و باهاش جدی و قاطع برخورد کن جوابشون چی بوده ؟ درواقع میگم اگر امکانش هست و اینقدر داره به زندگیتون لطمه میزنه به همسرتون بگید به خاطر شما باهاشون قطع ارتباط کنن . 

ارع قراره بریم باھمسرم

چه عالی بهترین کاره و سعی کنید ارتباطو با اون خانوم به حداقل برسونید و روی بهتر شدن زندگیتون تمرکز کنید . چون با زنگ زدن و فحش دادن به اون فرد با توجه به اینکه قبلا بهش گفتید از رفتاراش خوشتون نمیاد و باز هم ادامه داده .هیچ سودی براتون نداره . اینکار فقط بیشتر اعصابتونو بهم میریزه . 

به همسرتون گفتید از رفتارهای این خانوم خوشم نمیاد و باهاش جدی و قاطع برخورد کن جوابشون چی بوده ؟ درو ...

میگه اون خاھرم حق نداری راجبش بدحرف بزنی من ب دایی شوھرمم گفتم گف زن من دیگ حق نداره بیاد

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨