2789
طول سرویکس یعنی طول دهانه رحم که با واژن ارتباط داره این هرچقدر کمتر باشه خطرناکه ازتو بدک نیست باز ...

خوبه بابا😁نترسونم من همش خوابیدم توخونه کاری نمیکنم

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
خوبه بابا😁نترسونم من همش خوابیدم توخونه کاری نمیکنم

نه خدایی نکرده نگفتم که بترسی 

منم ۳۱بود سرویکسم که دکتر گفت مواظب باش تو۳۶هفته و ۴روز زایمان کردم بسکه پله بالاپایین کردم و ورجه وورجه کردم

محیا و مهنیازندگی منوباباشون   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خدایی نکرده نگفتم که بترسی  منم ۳۱بود سرویکسم که دکتر گفت مواظب باش تو۳۶هفته و ۴روز زایمان ...

اخه من همش خوابیدم تو خونه جاییم نمیرم دیگه نمیتونم توخواب بخوابم😆ازاین بیشتراستراحت نداریم 

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
نه خدایی نکرده نگفتم که بترسی  منم ۳۱بود سرویکسم که دکتر گفت مواظب باش تو۳۶هفته و ۴روز زایمان ...

عزیزم شما سرکلاژکه نکردی؟من خیلی استرس گرفتم ازاینکه گفتی فردامیخام برم دکتر

عزیزم شما سرکلاژکه نکردی؟من خیلی استرس گرفتم ازاینکه گفتی فردامیخام برم دکتر

واییی براچی استرس غلط کردم اصن گفتم 

من سرکلاژ نشدم 

گفتم که باید دکترت تشخیص بده بدنا باهم تفاوت داره عزیزم 

واییی براچی استرس غلط کردم اصن گفتم  من سرکلاژ نشدم  گفتم که باید دکترت تشخیص بده بدنا ب ...

گونام😭

گونام😭

ای بابا راست میگن توبارداری ادم حساس میشه ها بیخودی استرس به خودت راه نده استرس از سم که لیترلیتربخوری برا نی نی بدتره 

ایشالله سالموسلامت میادبغلت و دوران بارداری رو بخوبی میگذرونی

راستش من توبارداریم همش فک میکردم نکنه بچم دستش یجوریباشه انگشتاش کمو زیادباشه اصن دیوونه شده بودم وقتی بچمو دادن بغلم انگاری ارامش کل دنیارو ریختن تودلم واییی بهترین و شیرین ترین لحظس نهایت استفاده رو ازبارداریت درکنارنی نی ببر و ثبتشون کن که بعدادلت حسابی تنگ میشه برای این روزا 

(وای دستم دردگرفت🥴)

ای بابا راست میگن توبارداری ادم حساس میشه ها بیخودی استرس به خودت راه نده استرس از سم که لیترلیتربخو ...

رفتم دکتر گفت زیر۲ونیم سانت بده بعدش گفت بعضیا ب طور طبیعی طول سرویکسشون ۳سانته ینی بلند نیست کلا پس نمیشه گفت کم شده طولش 

رفتم دکتر گفت زیر۲ونیم سانت بده بعدش گفت بعضیا ب طور طبیعی طول سرویکسشون ۳سانته ینی بلند نیست کلا پس ...

اره گلم گفتم که بدنا باهم تفاوت داره شاید یکی دیگه بااین ویزژگی تو بود باید سرکلاژ میکرد یکی دیگه هم نه متفاوته 

الکی استرس میگیری که چی بشه اخه