2777
2789
عنوان

بسته معیشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 57 پست
شوهر منم یه پراید لکنده داره گمانم واسه همین تعلق نمیگیره خخخخخ تو روحشون

فکر کنید داداشم یه پراید ۸۵ داره له تصادفی مدت ها توی حیاط افتاده شده محل زندگی پرنده ها ... اونم ثبت کرده بودن گفتن شامل نمیشه

تو قهرمان زندگیت باباته...من اگه خودمو ببازم دیگه زندگیم قهرمان نداره... پس خودتو با من مقایسه نکن!!!
بله کاملا دقیق میارن بیرون تمام چیزایی که به اسم اعضای خانواده خورده باشه یا مسافرت های خارجه و تمام ...

همه ی اعضای خانواده رو بررسی می کنن یا فقط سرپرست خانوار؟

اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ. گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست دارد که سکوت می کند تا تو بارها بگویی ♥️خدای من♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه بی انصافن هر چند حق همه هس ک بگیرن ولی حالا ک یه سریا رو حذف میکنن بهتره ک قشر مرفه تر یخورده م ...

عزیزم حق همه نیست یارو وقتی بالایه بیست ملیون یا پونزده ملیون دامد داره باید مالیات بده به دولت مثل کشورای خارجی که حتی یه ماشین بخرن باید کلی مالیات بدن به دولت یارو خدا تومن درامدشه یه قرون مالیات که نمیده هیچ دهن پاره میکنه برا اون صد هزارتومن ...اونو بزارن یه بدبخت بیچاره ورداره ..

خداوند را در هر وقت متبارک خواهم گفت ...تسبیح او همیشه بر زبان من خواهد بود ....جان من در خداوند فخر خواهد کرد ....مزامیر ۳۴
خیلی دقبق باید بزنی من جن بار زدم اخرم نوشت ماهی ۲۸ میلیون حقوق میگیرید بهتون تعلق نمیگیره😂😂😂

خاک تو کلشون بخدا آی حرصم میگیره هرکی زحمت بیشتر میکشه کمتر میگیره حقوق تو این بیصاحاب شده 😕

عزیزم حق همه نیست یارو وقتی بالایه بیست ملیون یا پونزده ملیون دامد داره باید مالیات بده به دولت مثل ...

الان من ن خونه ن ماشین ن حقوق هیچی بناممون نیس ولی ندادن

بعد عمم خداشاهده سه تا خونه دوتا ماشین ک قیمت یکیش بالا۱۰۹میلیونه  و یکی دیگش یه میلیارد

با موتور  و یه دونه بچه  همون دفعه اول تعلق گرفت

جان منی تو پسرم❤(گل پسری دارم چشم رنگیه سرخ و سفیدوتپلیه ی)😍❤🧿
از کجا بگیرم پس شماره حسابو امروزم ک اخرین مهلت ثبت نام😓

نه فکر کنم تا سی ام دی مهلت دادند سرچ کن تو گوگل آخرین مهلت ثبت نام معیشتی ببین چه می نویسه

اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ. گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست دارد که سکوت می کند تا تو بارها بگویی ♥️خدای من♥️