2777
2789

اگه اوضاع مملکت این نبود آره ولی الان با این شرایط و گرونیها یدونه هم سخته چ برسه ب دوتا 

من الان خودم دوست دارم یکی دیگه داشته باشم ولی بخاطر این اوضاع میترسم...دوست ندارم شرمنده بچم باشیم

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...😊😊
من دوست دارم ولی اعصاب و حوصله ندارم چون بچم حالا دوسالشه و شیطوووونه حالا شاید بزرگ بشه بچه دوم بیا ...

مردا اصلا سختیشو حس نمیکنن که.من دوتا دارم شوهرم به فکر سومی و چهارمیه ولی من ناشکری نباشه جونم داره در می یاد چون همه کاراشون با منه و تو غربتم هستم..درست حسابی هم نمیرسونیم والا این زمونه سختی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه یا هیچی یا دوتا...یه دونه گناه داره تا آخر عمر تنها میمونه

منم هم نظرم با شما

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقد بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقد بدن....!!!!!

[QUOTE=119818991]مردا اصلا سختیشو حس نمیکنن که.من دوتا دارم شوهرم به فکر سومی و چهارمیه ولی من ناشکری نباشه جونم داره 

از لحاظ مالی مشکلی نداریم خداروشکر فقط خودمو شوهرم دیگه اعصاب نداریم خیلی خسته ایم مغزمون استراحت لازم داره واقعا سخته بچه کوچیک نق نقو هم هست

[QUOTE=119818991]مردا اصلا سختیشو حس نمیکنن که.من دوتا دارم شوهرم به فکر سومی و چهارمیه ولی من ناشکر ...

آره واقعا.منم عشق بچه بودم ولی واقعا به همین مرحله ک شما میگین رسیدم.واقعا بدون کمک و امکانات بیشتر از دوتا دیگه سخته و نمیشه...زن و شوهر یه وقتی هم برای همدیگه داشته باشن.حالا جاریم 4 تا داره من اصلا ماتم چه حوصله ای داره.شوهرم میگه اون پنجمی رم می یاره.خخح